Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 207 / 2 / 0
Wróciłem! :D

Cóż mam 4 buteleczki Acodinu po 300 mg DXM = 1200 mg DXM oraz 1 buteleczkę Natussic czyli 7,5 mg butamiratu. Ktoś już próbował to łączyć? Jakieś pomysły jak zintensyfikować doznania z tripa używając owych zasobów i uniknąć zarówno wymiotów jak i biegunki?
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
  • 1 / / 0
Czy ta substancja jest bezpieczna w połączeniu z alprazolamem ?
  • 1431 / 89 / 2
@ZielonyNix Tak jest bezpieczny, tylko po co ci to brać do alpry?
action movie:gun:
  • 3 / / 0
Odkopuję trochę temat, mam 2 butelki tego specyfiku. Czy można to wykorzystać jakoś rekreacyjnie? bo jednak na OUN działa.
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.