Tymczasowy123 pisze:Ktoś się orientuje czy zachodzi jakaś interakcja z MDMA, mam zamiar próbować w niedługim czasie, a nie wiem czy jest to bezpieczne.
wolfster pisze:Czy bupropion niweluje działanie leków opioidowych (kodeina, oxy)? tzn czy biorąc bupre nie będzie możliwe zgrzanie się np kodeiną? nic nie poczuje (pomijając tutaj teoretycznie tolerancje)?
Ever pisze:Krótkie pytanie: ile dni przerwy od bupropionu musiałbym sobie zrobić, żeby kodeina zadziałała?
Gleba pisze:Coś słaby mi się wydaje ten cały bupropion. Podobne efekty mam, jak wypiję 3 kawy albo litrową butelkę jakiegoś energetyka. Wpływ na nastrój praktycznie znikomy, jedynie lekki niepokój i zmniejszona senność. Takie moje odczucia.
Uriel1 pisze:Jak wygląda kwestia poprawy koncentracji po bupropionie? Można to jakoś porównać do metylofenidatu i 2fma? Zastanawiam się czy spróbować, ale moim głównym problemem jest właśnie koncentracja (adhd), więc jeśli nie wpływa to w żaden sposób na nią, szkoda wydawać tyle kasy.
greenz pisze:ile to kosztuje?
jakie sa szanse na przepisanie u rodzinnego, jak powiem, ze mam:
-obnizony nastroj
-problemy z koncentracja (nie radze sobie w pracy i na uczelni)
-problemy z motywacja
-problemy z porannym wstawaniem
-problemy z naduzywaniem kawy i papierosow
-problemy w kontaktach z otoczeniem
problem z fajkami oraz inne metody zawiodly .chcialbym sprobowac sobie
pomoc ,czytalem duzo na ten temat .ludzie chwala chce uratowac siebie od tego zgubnego nalogu. Ja tak mowilem cena 180-230zl za 30 tab
jak wytlumaczyc mu ze nie chce ssri?
WonderfulPsychotic pisze:To chyba działa po tygodniu.
Nie zadziała tak ot, przy jednorazowym zarzuceniu.
Ponadto 150 nie zadziała, lepiej zacząć od 300.
Ja to biorę już dwa lata /cóż zapisane od lekarza na CHAD/ - aktualnie uznałam, że odstawię i nie biorę 6 dzień.
patrykkutkiewicz pisze:greenz pisze:ile to kosztuje?
jakie sa szanse na przepisanie u rodzinnego, jak powiem, ze mam:
-obnizony nastroj
-problemy z koncentracja (nie radze sobie w pracy i na uczelni)
-problemy z motywacja
-problemy z porannym wstawaniem
-problemy z naduzywaniem kawy i papierosow
-problemy w kontaktach z otoczeniem
problem z fajkami oraz inne metody zawiodly .chcialbym sprobowac sobie
pomoc ,czytalem duzo na ten temat .ludzie chwala chce uratowac siebie od tego zgubnego nalogu. Ja tak mowilem cena 180-230zl za 30 tab
jak wytlumaczyc mu ze nie chce ssri?
Powiedz mu że nic oprócz bupropionu nie będziesz zażywał:)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.