Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 190 / 4 / 0
A mi się podobał IS bupropionu, zwały zero, ale fakt - bardzo krótka faza, pobudzenie, lekka euforia, nieogar, daleko mu jednak do amfetaminy. Zniszczyłem efekt terapeutyczny, a tydzień po wypadał zajebisty festiwal (Audioriver 2013), z którego musiałem zrezygnować, oddałem bilety for free. Po 3 latach od tego zdarzenia też dostałem bupropion, podczas leczenia na oddziale, działał zawsze przez godzinę, dwie i ogólnie dupa nie leczenie, ale z raportu znajomego wiem, że jeśli indywidualna reakcja jest dobra to lek zajebiście podnosi przyjemność i energię.
  • 65 / 5 / 0
Coraz czesciej wypisywany zero skutkow ubocznych u mnie.Sporo pozytywow moc energia i inne rzeczy na plus a fajki w kont.
Uwaga! Użytkownik patrykkutkiewicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 5 / 0
Tymczasowy123 pisze:
Ktoś się orientuje czy zachodzi jakaś interakcja z MDMA, mam zamiar próbować w niedługim czasie, a nie wiem czy jest to bezpieczne.
zachodzi moze interreakcja,spotegowac moze minimalnie seretonine z reguly uzupelniaja sie lecz nie kombinuj .Seretoniny w hu po MDMA plus NDRi istna bomba neuroprzekaznikow, serce nerki watroba moga kluc , :old: po co to ci na wlasne ryzyko.
Uwaga! Użytkownik patrykkutkiewicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 5 / 0
wolfster pisze:
Czy bupropion niweluje działanie leków opioidowych (kodeina, oxy)? tzn czy biorąc bupre nie będzie możliwe zgrzanie się np kodeiną? nic nie poczuje (pomijając tutaj teoretycznie tolerancje)?
Dzialaja na dopamine spoteguja dzialanie swoje w strone highu ,tak bedzierz zgrzany bo bedziesz mial wiecej dopaminy ale na wlasne ryzyko.
  • 65 / 5 / 0
Ever pisze:
Krótkie pytanie: ile dni przerwy od bupropionu musiałbym sobie zrobić, żeby kodeina zadziałała?
Dlugo bo jego metabolity dzialaja do 3 dni zrob 4 lub 5 dni.
  • 65 / 5 / 0
Gleba pisze:
Coś słaby mi się wydaje ten cały bupropion. Podobne efekty mam, jak wypiję 3 kawy albo litrową butelkę jakiegoś energetyka. Wpływ na nastrój praktycznie znikomy, jedynie lekki niepokój i zmniejszona senność. Takie moje odczucia.
Czasem tak jest ja chlalem energola na tym z p efka mi bylo ok.
  • 65 / 5 / 0
Uriel1 pisze:
Jak wygląda kwestia poprawy koncentracji po bupropionie? Można to jakoś porównać do metylofenidatu i 2fma? Zastanawiam się czy spróbować, ale moim głównym problemem jest właśnie koncentracja (adhd), więc jeśli nie wpływa to w żaden sposób na nią, szkoda wydawać tyle kasy.
Koncetracja na dobrym piziomie lekko wieksza lub podobna do metylofenidatu ale dluzsza ,2-FMA jest silniejsze w tej kwesti x2 (conajmniej)
  • 65 / 5 / 0
greenz pisze:
ile to kosztuje?

jakie sa szanse na przepisanie u rodzinnego, jak powiem, ze mam:

-obnizony nastroj
-problemy z koncentracja (nie radze sobie w pracy i na uczelni)
-problemy z motywacja
-problemy z porannym wstawaniem
-problemy z naduzywaniem kawy i papierosow
-problemy w kontaktach z otoczeniem %-D
problem z fajkami oraz inne metody zawiodly .chcialbym sprobowac sobie
pomoc ,czytalem duzo na ten temat .ludzie chwala chce uratowac siebie od tego zgubnego nalogu. Ja tak mowilem cena 180-230zl za 30 tab

jak wytlumaczyc mu ze nie chce ssri?
  • 65 / 5 / 0
WonderfulPsychotic pisze:
To chyba działa po tygodniu.
Nie zadziała tak ot, przy jednorazowym zarzuceniu.
Ponadto 150 nie zadziała, lepiej zacząć od 300.
Ja to biorę już dwa lata /cóż zapisane od lekarza na CHAD/ - aktualnie uznałam, że odstawię i nie biorę 6 dzień.
Po 3 dniach jest osiagane juz stacjonarne stezenie leku we krwi po tygodniu czuc mocno choc tu dopamina i noradrenalina jest na srednim choc dla mnie wyczuwalnym poziomie.
  • 454 / 28 / 0
patrykkutkiewicz pisze:
greenz pisze:
ile to kosztuje?

jakie sa szanse na przepisanie u rodzinnego, jak powiem, ze mam:

-obnizony nastroj
-problemy z koncentracja (nie radze sobie w pracy i na uczelni)
-problemy z motywacja
-problemy z porannym wstawaniem
-problemy z naduzywaniem kawy i papierosow
-problemy w kontaktach z otoczeniem %-D
problem z fajkami oraz inne metody zawiodly .chcialbym sprobowac sobie
pomoc ,czytalem duzo na ten temat .ludzie chwala chce uratowac siebie od tego zgubnego nalogu. Ja tak mowilem cena 180-230zl za 30 tab

jak wytlumaczyc mu ze nie chce ssri?

Powiedz mu że nic oprócz bupropionu nie będziesz zażywał:)
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.