Tymczasowy123 pisze:Ktoś się orientuje czy zachodzi jakaś interakcja z MDMA, mam zamiar próbować w niedługim czasie, a nie wiem czy jest to bezpieczne.
wolfster pisze:Czy bupropion niweluje działanie leków opioidowych (kodeina, oxy)? tzn czy biorąc bupre nie będzie możliwe zgrzanie się np kodeiną? nic nie poczuje (pomijając tutaj teoretycznie tolerancje)?
Ever pisze:Krótkie pytanie: ile dni przerwy od bupropionu musiałbym sobie zrobić, żeby kodeina zadziałała?
Gleba pisze:Coś słaby mi się wydaje ten cały bupropion. Podobne efekty mam, jak wypiję 3 kawy albo litrową butelkę jakiegoś energetyka. Wpływ na nastrój praktycznie znikomy, jedynie lekki niepokój i zmniejszona senność. Takie moje odczucia.
Uriel1 pisze:Jak wygląda kwestia poprawy koncentracji po bupropionie? Można to jakoś porównać do metylofenidatu i 2fma? Zastanawiam się czy spróbować, ale moim głównym problemem jest właśnie koncentracja (adhd), więc jeśli nie wpływa to w żaden sposób na nią, szkoda wydawać tyle kasy.
greenz pisze:ile to kosztuje?
jakie sa szanse na przepisanie u rodzinnego, jak powiem, ze mam:
-obnizony nastroj
-problemy z koncentracja (nie radze sobie w pracy i na uczelni)
-problemy z motywacja
-problemy z porannym wstawaniem
-problemy z naduzywaniem kawy i papierosow
-problemy w kontaktach z otoczeniem
problem z fajkami oraz inne metody zawiodly .chcialbym sprobowac sobie
pomoc ,czytalem duzo na ten temat .ludzie chwala chce uratowac siebie od tego zgubnego nalogu. Ja tak mowilem cena 180-230zl za 30 tab
jak wytlumaczyc mu ze nie chce ssri?
WonderfulPsychotic pisze:To chyba działa po tygodniu.
Nie zadziała tak ot, przy jednorazowym zarzuceniu.
Ponadto 150 nie zadziała, lepiej zacząć od 300.
Ja to biorę już dwa lata /cóż zapisane od lekarza na CHAD/ - aktualnie uznałam, że odstawię i nie biorę 6 dzień.
patrykkutkiewicz pisze:greenz pisze:ile to kosztuje?
jakie sa szanse na przepisanie u rodzinnego, jak powiem, ze mam:
-obnizony nastroj
-problemy z koncentracja (nie radze sobie w pracy i na uczelni)
-problemy z motywacja
-problemy z porannym wstawaniem
-problemy z naduzywaniem kawy i papierosow
-problemy w kontaktach z otoczeniem
problem z fajkami oraz inne metody zawiodly .chcialbym sprobowac sobie
pomoc ,czytalem duzo na ten temat .ludzie chwala chce uratowac siebie od tego zgubnego nalogu. Ja tak mowilem cena 180-230zl za 30 tab
jak wytlumaczyc mu ze nie chce ssri?
Powiedz mu że nic oprócz bupropionu nie będziesz zażywał:)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?