03 października 2025Baltimore pisze: Łączyliście z SSRI? Dzisiaj wziąłem 150 mg, wczoraj i dziś po 10 mg fluoksetyny, a w nocy 15 mg mirtazapiny. Czuję się jak na chujowym afterze po DXM, chce mi się chlać, jestem agresywny, zdemolowałem kilka rzeczy. Mieliście tak?
28 grudnia 2007lucyper2 pisze: [ external image ]
N-tert-butylo-meta-chlorokatynon, 2-([1',1'-dimetyloetyl]amino)-1-(3"-chlorofenylo)-propan-1-on
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bupropion
alternatywny wątek: 3-CBP w dziale Beta-ketony
Niby atypowy antydepresant, ale o teoretycznie dosyć ciekawym działaniu.
Brał może ktoś? Miksował z czymś? Wszelkie info mile widziane.
I jeszcze, co pomoże zasnąć przy bupropionie? Kwetiapina nie działa (biorę 100 mg kwetaplexu); to przez przedłużone uwalnianie czy po prostu z koliduje z bupropionem?
Do bupropionu przepisany mialem mirtor ale wole sie upewnić czy zadziala dobrze na sen zanim wykupie
Niestety zero działania, nie czułam nic.
Więc zrobiłam coś niezbyt rozsądnego, podobno mocno to wpływa na próg padaczkowy, więc nie polecam!
Skruszyłam tabletkę no i do noska, bo padaczki per stricte nie mam i liczyłam że mnie nie sięgnie. Padaczki nie było, trochę poczułam działanie. Posmyrało mnie jakieś 30min może, i znowu nic.
Sen nie zakłócony, trochę smutne że na mnie nie miał jakiegokolwiek działania :(
Nie sugerujcie się jednak mną, może dla kogoś to strzał w dziesiątkę :)
PS Mój "background", nie biorę dragów ani leków rekreacyjnych. Mam problem tylko z piciem. Epizod z fetą był 8 lat temu, krótki. Uspokajała mnie, chciałam wyjść z imprezy i w zaciszu czytać książki i uczyć się. Stąd moje szperania nt. ADHD...
jak długo brałaś bupropion i w jakiej dawce?
próbowałaś bupropion z DXM? tzw "auvelity"
bupropionu donosowo nie ma co brać jak sama zauważyłaś - działa krótko, słabo i jeszcze nos do tego napierdala
takie coś jest okej jak ma sie poteżne braki a jest cisk xD
spojrzałbym w strone diagnozy ADHD - najlepsza metoda na zdiagnozowanie adhd to zajebanie kreski amph (w miare możliwości najczystszej jak sie da) i obserwowanie czy latasz po ścianach czy też jak w twoim przypadku - uspokajasz sie, wyciszasz a nawet idziesz spać
oczwywiście mówimy o przypadku gdzie nie wystepuje uzależnienie
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
DXM nigdy nie brałam, to jest to coś z syropu?
Właśnie amph miałam epizod na studiach lata temu. jakieś 5x w przeciągu 3 miesięcy impreza 3-5dni amph i whisky
To wyglądało tak że pierwsza porcja amph jeszcze przed piciem, dwie kreski w nosek i czułam że mi wystarczy to na 24h! Błogi stan spokoju, zdjęcie ciężaru z moich barków, zbawienie! Chęci do czytania książek, uczenia się przy kominku w zaciszu w wygodnym fotelu. No ale reszta ekipy cisła na dorzutki kresek i jak nie chcę z nimi to mi przepada kolejka... no to leciałam dalej. Euforia, zamazany obraz co było śmieszne bo w międzyczasie to taka imprezko-praca na domówce była. Stawiałam stronkę WWW kumplowi i nie mogłam bo mi się oczy rozmywały przed kompem
Wieczorkiem dochodziła whisky i łooo Panie Nasz! Mix niezdrowy, ale jaki przecudny!
Szperałam wtedy w necie dlaczego na mnie działa inaczej, powiedziałam kumplom że ja mam ADHD chyba i powinnam mieć lek z tym. Zwyzywali mnie od ćpunów że wymyślam by dostać legalnie i brać codziennie
I odpuściłam wtedy temat z ADHD, ćpać też przestałam w ogóle. To był epizod. Alkoholizm aby został...
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.