(IUPAC): 2-(tert-butylamino)-1-(3-chlorophenyl)propan-1-one
CAS Number: 31677-93-7
Wzór sumaryczny: C13H19Cl2NO
Własnie w moje łapska trafił sampel 3-CBP z tego co mi wjadomo to jest to izomer Bupropin`u
Ma ktoś jakieś info na temat tego związku ?
Powód: Dodano wzór.
Edit: aaaa skoro masz sampla to tak, jebnij 150mg i powiedz jak było :-D
Nie powinno cię zabić :-D może wystąpi spadek aktywności w porównaniu z Bupropionem, bo aktywne toto raczej jest, po co by ci wysyłali...
Do pracy/nauki będzie dobre 100-150mg, 200-300mg może być w jakimś tam stopniu rekreacyjne, ale to trzeba jeszcze sprawdzić.
W ogóle to przedawkowanie bupropionu kończy się z "dupy" stanem - nie chcę się rozmawiać, delikatne rozstrzęsienie - nic przyjemnego. Miksować też będzie ciężko bo próg drgawkowy się obniży
I jeszcze kolejny 170mg oralem wywołał u mnie sraczkę i podirytowanie przez 2h od aplikacji. Do tego kofeinowa stymulacja.
Nie wiem czemu za pierwszym razem tak fajnie weszło. Może szybko degraduje z czasem? Bo fakt faktem proch jest beżowy, mokry i lepiący się do wszystkiego i nie da się go osuszyć. Próbowałem nawet 2 dni mieć rozsypany na parapecie i taka sama nędza.
zarzucilem dawke 100-150 oral, wchodzi po ok 30 minutach (średnio pełny żołądek) poza podwyższoną stymulacją ale w małym zakresie - bardzo przypominającą mi kofeine albo guarane nie zauważyłem innych efektów. jak dla mnie nie poprawia on koncentracji.
raczej irytujacy stan jak dla mnie
Just like that, one, two, three, four...
Dobre jak ktoś nie może sobie recki załatwić i lubi wszystko w klamę walić.
Można powiedzieć że to taki keton o nikłym potencjale rekreacyjnym, mocne pobudzenie noradrenalinowe (notabene stosowany lek na anhedonię i antydepresant), komuś szukającemu klirheda zdecydowanie bardziej polecam etylofenidat.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol
Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.
Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA
W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.