Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 226 / 8 / 0
No dzień dobry,
o wlasnie rzucam opio po raz kolejny (nawrót po 5 latach xD) tym razem niby lagodniejsze bo kodeina, Kratom, a na koncu ostrzejsze ciągi na DHC. Wiem, wiem, zbyt małe gówienko taki nawrocik żeby się zerować buprą, ale teraz robię to Bunondolem, nie Bunorfinem, więc dawka jest dużo mniejsza. Od wczoraj zszedłem do 0,2mg. Myślicie że to już czas odpuszczać całkiem? Kurcze powiem dla was, że ten bunondol niby jakoś nie grzeje, ale mam wrażenie jakby jakoś na mnie tak antydepresyjnie działał? Bardziej otwieram się do ludzi, lepiej mi się pracuje (zdalnie, po prostu klikam w komputer i dostaje za to pieniadze). Trochę mi będzie szkoda tej bupry. Na takiej dawce 0,4mg pewnie by fajnie mi się funkcjonowało, ale znając życie to nie na długo bo tolerancja.
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.