Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 226 / 8 / 0
No dzień dobry,
o wlasnie rzucam opio po raz kolejny (nawrót po 5 latach xD) tym razem niby lagodniejsze bo kodeina, Kratom, a na koncu ostrzejsze ciągi na DHC. Wiem, wiem, zbyt małe gówienko taki nawrocik żeby się zerować buprą, ale teraz robię to Bunondolem, nie Bunorfinem, więc dawka jest dużo mniejsza. Od wczoraj zszedłem do 0,2mg. Myślicie że to już czas odpuszczać całkiem? Kurcze powiem dla was, że ten bunondol niby jakoś nie grzeje, ale mam wrażenie jakby jakoś na mnie tak antydepresyjnie działał? Bardziej otwieram się do ludzi, lepiej mi się pracuje (zdalnie, po prostu klikam w komputer i dostaje za to pieniadze). Trochę mi będzie szkoda tej bupry. Na takiej dawce 0,4mg pewnie by fajnie mi się funkcjonowało, ale znając życie to nie na długo bo tolerancja.
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 111 / 4 / 0
Siema czy jest sens używać bupry do ustabilizowania się po ponad rocznym ciągu na kratomie ? (50-80g/dzień) chociaż to bylo 3 tygodnie temu i od tego czasu 0 Kratom tylko tydzien na kodzie (ok 1g/dzień) zdarzył się, jest sens czy bupra to za gruby kaliber jak na takie zabawki ?
  • 111 / 4 / 0
Tak wogole to jest potencjał do nadużywania bupry, idzie się tym zrobić jak dla średnio zaprawionego usera fana kody i kratomu w dużych ilościach?
  • 3554 / 579 / 1
Oczywiście, kwestia ilości bupry.
Nie oczekuj jednak typowego z grzania koda \majka .
To trochę co innego.

Ja bup ceniłem za to że podczas jej stosowania nie miałem ciągoty na inne swoje nałogi i używki niestety są też minusy bo po tygodniu zorientowałem się że miałem dziury w pamięci, czego nie widziałem podczas stosowania
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 111 / 4 / 0
Chyba wole to przetrwać na sucho Nie ma sensu bawić się w nowe opiaty, obiecałem sobie ze wyżej niż koda nigdy nie polece a to już 4 lata
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.