Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Najważniejsze: kiedy przestałeś brać inne opio niż bupra?
Kiedy zacząłeś jeść buprę?
Podaj pełne daty najlepiej, albo ilość dni.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Dodam jeszcze, że nie mam problemu z uzależnieniem od DHC i Oxy. Po jedynym dniu brak objawów odstawiennych bo biedy nie ładowałem w dużych dawkach jedynie okazjonalnie w przeciwieństwie do Majki i Tramalu.
Post do scalenia - /Merx
Piszesz na tyle chaotycznie, że nic z tego nie rozumiem, bynajmniej mój umysł ogarnięty przez ADHD nie jest w stanie tego zrozumieć.
Prosiłem o konkretne daty i odpowiedzi krótko i zwięźle w formie liczbowej - daty.
Wybacz, ale inaczej Tobie nie pomogę, staram się czytać to po raz piąty i wszystko mi się miesza i nie mogę tego w całości zrozumieć.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Walę podjęzykowo dziennie 3-4 tabsy bunodolu 0,4 mg od 5 dni plus mam od wczoraj drugi plaster Transtec 52,5 µg/h. Pierwszy przyklejony we wtorek. Jutro wchodzę z ośrodka i chcę zerwać z bupra, gdyż czytam, że skręt jest straszny i długi. Jestem na detoksie od kodeiny...
Plaster zrywam w domu
Spodziewać się czegoś?
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.