Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 564 / 71 / 0
Nie kłuję się. Czy taka myśl przyjdzie, nie wiem. Oczekuję od substytutu, że pomoże mi przetrwać najtrudniejszy czas na zupełnie nowym polu. oksykodon w ciągu od 21 miesięcy i taka myśl nie pojawiła mi się chyba ani razu. Miałem zajebistą szansę, żeby nie wpierdolić się w opio. Kiedyś próbowałem kodeiny, tramadolu, buprenorfiny, morfiny, heroiny i fentanylu, aż jakby na siłę, byle nie być trzeźwym, ale żadne nie podeszło, od każdego wymienionego wolałem napić się już choćby chujowego piwa. I jakoś trzy lata po takim ostatnim spróbowaniu i zapytaniu siebie jak za każdym razem: „co ludzie w tym widzą?”, poczęstowano mnie oksykodonem, gdy byłem podpity i dobrze bawiłem się w towarzystwie. I chuj, po latach prób euforia i noddy odblokowane. I mnie zabrało.

Tyle, bo zbaczam z tematu substytucji.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 4798 / 804 / 0
Opio lubią czekać. Jak ktos jest konsekwentny to sie uzależni.
Mowil o tym celebryta terapeuta Rutkowski
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Były adwokat wśród podejrzanych o handel tabletkami do produkcji metamfetaminy

Wśród 36 podejrzanych o handel tabletkami z których można wyprodukować metamfetaminę są prawnicy i farmaceuci. Zarzuty kierowania grupą przestępczą ma były ostrowski adwokat Michał D. Śledztwo w tej sprawie trwa ponad 4 lata i nie zakończyło się jeszcze, bo - jak tłumaczą śledczy - jest skomplikowane.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

10 skutecznych sposobów na odstawienie marihuany – przewodnik krok po kroku

Marihuana, choć przez wielu postrzegana jako substancja rekreacyjna, może znacząco wpłynąć na codzienne funkcjonowanie. Regularne używanie zioła bywa sposobem na relaks lub ucieczkę od problemów, ale w dłuższej perspektywie może prowadzić do uzależnienia psychicznego, zmniejszonej produktywności, a nawet izolacji społecznej. Z czasem, nawyk palenia staje się coraz bardziej obciążający dla zdrowia fizycznego i psychicznego, wpływając na koncentrację, motywację oraz ogólną jakość życia.