Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
yajeti pisze:
bufedron i robisz to co chcesz robic i mowisz o tym o czym chcesz mowic wszystko jest do ogarniecia, z porownaniem do mefa "mefa nie ogarniesz"
dokładnie - kto co lubi - bufik łatwiej 'ujarzmić' ;D
Uwaga! Użytkownik sll nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
rzeczywisty pisze:
murtibing pisze:
Bufedron jest fajny. Nie ma co tu dużo ukrywać. Ze wszystkich stymulantów dostępnych na rynku RC jest w tej chwili najlepszy.
Potwierdzam. Moje szczury w bufedronie także się zakochały. Lubią z nim przesadzać, tzn. dociągać i dociągać do ostatnich mg w worku. Potem czują niedosyt, że się tak szybko skończył.

Z bufedronem jest tak, że wydaje się wszystko ok... "nie ja nie dociągnę następnej kreski", ale potem przychodzi moment, " a co tam... do rzucę jeszcze 50mg", i tak co 2-4 godziny, aż się skończy, hehehe ;-).
Według mnie tak jest z większością rc LOL ;P x
Uwaga! Użytkownik sll nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Re: Buphedrone
Nieprzeczytany post autor: sll »
unrealism pisze:
Mam wrażenie, że mało kto czyta to co się tu napisało. Tzw. psychozy mogą wystąpić chyba głównie po ciągach 24-36 godzinnych. Ja w każdym bądź razie nie odczuwałem niczego negatywnego po sporadycznym spożywaniu.
dokładnie, 24-36 godziny bez spania (zazwyczaj więcej), to nie tylko wina rc a głównie brak odpoczynku dla mózgu !!
  • 8 / / 0
a jak macie z jakością ?? niby to samo a raz był biały raz żółtawy... ktoś też tak miał? jakie oceny/porównanie?? ;P
  • 261 / 2 / 0
W żadnym wypadku się nie zgodzę. Odmierzanie "na łebek od zapałki" albo na oko to bardzo niemądre rozwiązanie. Szczególnie w przypadku MDPV które łatwo przedobrzyć. bufedron z jakim miałem do czynienia był w formie białego puchu i przy porównaniu go do MDPV w formie beżowych bryłek/grudek śmierdzących zdechłym szczurem ni chuja objętościowo nie były do siebie ani trochę podobne.

Najłatwiejsze i najrozsądniejsze rozwiązanie to zamiast kolejnej porcji proszku zainwestować w wagę elektroniczną (wystarczy dokładność do 0.01g = 10mg). Jednorazowy wydatek w wysokości kilkudziesięciu PLN (40-50) szybko okaże się dobrym wyborem.
  • 2814 / 14 / 0
sll pisze:
Według mnie tak jest z większością rc
Można by nawet uogólnić, że dotyczy do większości substancji odurzających i psychoaktywnych,legalnych i nielegalnych, starych i nowych, przebadanych i nieprzebadanych.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / 1 / 0
PcP pisze:
sll pisze:
Według mnie tak jest z większością rc
Można by nawet uogólnić, że dotyczy do większości substancji odurzających i psychoaktywnych,legalnych i nielegalnych, starych i nowych, przebadanych i nieprzebadanych.
może jednak są pewne wyjątki, np alkohol, chociaż można dozować go co kilka godzin w niewielkich dawkach i jest git;
za mojego młodu również amfa była taka, że 50-100 mg zjedzone/ wypite wystarczało, i bez ciśnień na dorzucenie (chociaż jako kontrargument mój przyjaciel zapierdalał amfę pół roku non stop).
chyba faktycznie PCP musze sie zgodzic - solidne ćpanko sprawia, że w nie wpadasz i już nie wypadasz
  • 86 / / 0
Rejestr - dzięki za przypomnienie zasad ćpuńskiego BHP. Sugerowałem się dużym zakresem bezpieczeństwa i raczej wysokimi, łatwymi do odmierzenia na oko dawkami. Ale rzeczywiście kupię sobie wagę. Choć zapach bufedronu na razie skutecznie zniechęca mnie przed braniem do buzi.
  • 1167 / 13 / 0
Może ktoś sprecyzować zapach bufika?
  • 86 / / 0
Jebie octem.
ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.