Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 425 / 3 / 0
Na dniach będę miał 1g bufedronu i 1g pentedronu, jest jakiś sens to mieszać (jak tak - w jakich proporcjach?), czy lepiej sobie odpuścić i brać osobno?
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 438 / 6 / 0
MaciekB pisze:
Dla M-B to teraz ulubiony rc. Uwielbia ten chemiczny smak. To pobudzenie i uczucie ze to swiat zostal stworzony dla niego. Ma obsesje na punkcie zlizywania bufa.

M-B : jak , Twoje uzebienie znosie b-k'owe rajdy ?! Moje pomimo pielęgnacji i regularnej higieny ,krusza się i ubytki gwałtownie powiekszają .
  • 401 / / 0
blablab pisze:
Zjedz 3-mmc/brefedron i sniffnij buderdon jak wejdzie.
A ja się tak zastanawiam... czy ma znaczenie sposób przyjęcia bufedronu w miksie z 3-MMC przyjmowanym oralnie? Czy obie substancje powinny być zjedzone czy lepiej właśnie buf sniff'em?
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 3 / 0
Może ktoś się wypowiedzieć przynajmniej teoretycznie na temat miksu bufedronu z metafedronem (3-MMC)? Chodzi mi tylko o kwestie bezpieczeństwa. Czy jak zjem/zanifuje bufedron będąc pod wpływem 3-MMC, czy odwrotnie, czy nie będąc pod wpływem niczego, kiedy zjem je razem nie skończę w szpitalu/trumnie? Sposób podania i kolejność przetestuje sobie sam, chciałbym tylko wiedzieć, czy bezpiecznie będzie to testować?

Blair0, może Ty już przetestowałaś?
Whole life is about "up" and "down".
  • 414 / 3 / 0
Jeżeli nie masz jakiś wad wrodzonych, to wątpię, że przy zachowaniu rozsądnych dawek będziesz musiał udać się do szpitala...
  • 28 / / 0
Witam. Mix ethcata i bufedronu ma jakis sens? Bo malo tu byl poruszany ten temat. A jestem w posiadaniu danych substancji i nie wiem czy je konsumowac razem, czy oddzielnie?
  • 195 / 2 / 0
Ktoś mieszał bufa z alfa-PVP? Myslałem żeby zacząć od 70mg bufa-10mg alfy. Szukam czegoś co konkretnie wystrzeli mnie umysłowo, sama alfa jednak ma jednak trochę za słaby ten efekt.
  • 170 / / 0
PENTE +BUF?= zjazd wprost proporcjonalny do ilości wyćpanego towaru, podniesiony do potęgi stopnia określającego suplementację lub jej brak

Zanim zadasz absurdalne pytanie, zapoznaj się z wiedzą zawartą na forum. Powyższy miks nie ma sensu, a w odniesieniu do posta, którego nie zaakceptowałem, sensu nie widzę tym bardziej, ponieważ łykanie stymulantów na obciążony nimi parę godzin wcześniej organizm, spowoduje zwiększenie się skutków ubocznych i zmniejszenie pozytywów - berig
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 223 / 52 / 0
15:00
Podaję dożylnie koło 200mg bufedronu, słabo się rozpuszcza ale jednak.
Wstrzykuję. Wjazdu brak, ale potem czuję smak chemii w ustach oraz lekkie mdłości, i nagle przypływ chęci do działania. Mam ochotę zrobić coś kreatywnego. Dużo myśli, ale aż tak ogromnych chęci na pójście gdzieś brak.

21:30
Dodałem ok 200mg i znowu jazda, gadane, euforia chęci do robienia wyrzutni dla nasa itp. Ale zrobiłem też coś ważnego. O tym potem.
KRÓTKI OPIS DŁUGIEJ FAZY

Teraz rozwala mnie siłaa bufedronu, pytanie czy podać odrobinę pMPPP?
Etylofenidatu to nie bo potęguje a ja chce już luzować :P

01:00
Dowalam 200mg etylofenidatu i.v i jest wejście i ostra bomba. Wchodzi fala energii, zmienia się zapach, zaczynasz się pocić, jest grubo. Czujesz że jesteś gotów. Wyobraź sobie reklamie Liona a na koniec (- zmęczenie? smutek? brak sił czy może bolące nogi i gorączka? co podoać? aspirynę? ibuprofen? pavulon? sok z brzozy? NIE!!!!!!! od teraz zawsze byle gówno się dzieje zajeb bufedron!!! i taki typ zwyjebanymi galami caly z zylch na wierzchu mówi "I AM FUCKING READY BIJACZ ".) Jest też po tym pewna bratnia twojej istoty w której jest spokój. WYRAŹNA pustka. Serce ipt działa w normie.

Ogólnie chciałem substancje tą, porównać z amfetaminą ale nie tą waszą z hp itp. naprawdę 65-80mg w 100mg tam jest.
Czyste robione marquinsem który mocno i odrazu się zabarwił. I tak: bufedron, pMPPP, 3MMC, pentylon = kibel 250mg fety i to wszystko leży.
To jest dobre do sprzedaży, po to wziąłem w sumie ;]

Siła: 6/10 (słabo do lekko średnio)
Działanie: Stymulująco euforyzujące
Pobudzenie: 6/10
Czas działania:
Objawy uboczne: mdłości
Ocena ogólna: 7-/10
Drogi podania: I.V można też inaczej.
  • 1180 / 5 / 0
Przetłumacz przedostatni akapit.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.