- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
MaciekB pisze:Dla M-B to teraz ulubiony rc. Uwielbia ten chemiczny smak. To pobudzenie i uczucie ze to swiat zostal stworzony dla niego. Ma obsesje na punkcie zlizywania bufa.
M-B : jak , Twoje uzebienie znosie b-k'owe rajdy ?! Moje pomimo pielęgnacji i regularnej higieny ,krusza się i ubytki gwałtownie powiekszają .
blablab pisze:Zjedz 3-mmc/brefedron i sniffnij buderdon jak wejdzie.
Blair0, może Ty już przetestowałaś?
Zanim zadasz absurdalne pytanie, zapoznaj się z wiedzą zawartą na forum. Powyższy miks nie ma sensu, a w odniesieniu do posta, którego nie zaakceptowałem, sensu nie widzę tym bardziej, ponieważ łykanie stymulantów na obciążony nimi parę godzin wcześniej organizm, spowoduje zwiększenie się skutków ubocznych i zmniejszenie pozytywów - berig
Podaję dożylnie koło 200mg bufedronu, słabo się rozpuszcza ale jednak.
Wstrzykuję. Wjazdu brak, ale potem czuję smak chemii w ustach oraz lekkie mdłości, i nagle przypływ chęci do działania. Mam ochotę zrobić coś kreatywnego. Dużo myśli, ale aż tak ogromnych chęci na pójście gdzieś brak.
21:30
Dodałem ok 200mg i znowu jazda, gadane, euforia chęci do robienia wyrzutni dla nasa itp. Ale zrobiłem też coś ważnego. O tym potem.
KRÓTKI OPIS DŁUGIEJ FAZY
Teraz rozwala mnie siłaa bufedronu, pytanie czy podać odrobinę pMPPP?
Etylofenidatu to nie bo potęguje a ja chce już luzować :P
01:00
Dowalam 200mg etylofenidatu i.v i jest wejście i ostra bomba. Wchodzi fala energii, zmienia się zapach, zaczynasz się pocić, jest grubo. Czujesz że jesteś gotów. Wyobraź sobie reklamie Liona a na koniec (- zmęczenie? smutek? brak sił czy może bolące nogi i gorączka? co podoać? aspirynę? ibuprofen? pavulon? sok z brzozy? NIE!!!!!!! od teraz zawsze byle gówno się dzieje zajeb bufedron!!! i taki typ zwyjebanymi galami caly z zylch na wierzchu mówi "I AM FUCKING READY BIJACZ ".) Jest też po tym pewna bratnia twojej istoty w której jest spokój. WYRAŹNA pustka. Serce ipt działa w normie.
Ogólnie chciałem substancje tą, porównać z amfetaminą ale nie tą waszą z hp itp. naprawdę 65-80mg w 100mg tam jest.
Czyste robione marquinsem który mocno i odrazu się zabarwił. I tak: bufedron, pMPPP, 3MMC, pentylon = kibel 250mg fety i to wszystko leży.
To jest dobre do sprzedaży, po to wziąłem w sumie ;]
Siła: 6/10 (słabo do lekko średnio)
Działanie: Stymulująco euforyzujące
Pobudzenie: 6/10
Czas działania:
Objawy uboczne: mdłości
Ocena ogólna: 7-/10
Drogi podania: I.V można też inaczej.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.