ODPOWIEDZ
  • 6 / 4 / 0
Oprócz koloru warto sprawdzić twardość (konsystencję) tego kryształu. Jeżeli pod niezbyt mocnym naciskiem zachowuje się plastycznie, to znaczy że jest to jakaś mieszanka udająca MDMA.
  • 47 / 7 / 0
Ja się spotkałem w poprzednią sobotę z zółto-pomarańczowym MDMA (o ile to było MDMA), żarło nos jak po mefce, w zapachu i smaku totalna chemia ale za to wystrzał był konkretny, trzymało mnie z ziomkami solidnie około 6-7 godzin po jednej kresce około 0.3g - 0.4g, myślicie że to prawdziwe MDMA czy jednak jakaś podrabianka?
  • 1 / / 0
Brazowe, cola, champagne wszystko spoko, widziane, testowane, ale dzisiaj dostałem MDMA w jednolitym szarym kolorze. Miejscami wręcz ciemno szare i intensywny zapach. Czy to normalne? Zwykle spotykalem sie wlasnie z champagne, mlecznym kolorkiem, beżowym lub colą czyli takim brązem wlasnie a dzis dostalem jakis szary i ziomeczek mowi ze normalna emka ale ten zapach silny + kolor dla mnie mega dziwny. Wszystko jednego umaszczenia, nie ma tam beżu czy innych odcieni tylko jeden mętny szary, miejscami ciemno szary. Co myślicie bo nie mam czasu testow zamawiac...
  • 385 / 55 / 0
Co myślicie bo nie mam czasu testow zamawiac...
Naprawdę chcesz coś łykać na podstawie tego co kto myśli? Masz na kryształ, a nie masz na test za 100zł? (wielokrotny)

Generalnie ja miałem do czynienia z różnymi rodzajami kryształu i żaden kolor mnie nie zdziwi.
Cogito ergo sum
ODPOWIEDZ
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.