ODPOWIEDZ
  • 6 / 4 / 0
Oprócz koloru warto sprawdzić twardość (konsystencję) tego kryształu. Jeżeli pod niezbyt mocnym naciskiem zachowuje się plastycznie, to znaczy że jest to jakaś mieszanka udająca MDMA.
  • 47 / 7 / 0
Ja się spotkałem w poprzednią sobotę z zółto-pomarańczowym MDMA (o ile to było MDMA), żarło nos jak po mefce, w zapachu i smaku totalna chemia ale za to wystrzał był konkretny, trzymało mnie z ziomkami solidnie około 6-7 godzin po jednej kresce około 0.3g - 0.4g, myślicie że to prawdziwe MDMA czy jednak jakaś podrabianka?
  • 1 / / 0
Brazowe, cola, champagne wszystko spoko, widziane, testowane, ale dzisiaj dostałem MDMA w jednolitym szarym kolorze. Miejscami wręcz ciemno szare i intensywny zapach. Czy to normalne? Zwykle spotykalem sie wlasnie z champagne, mlecznym kolorkiem, beżowym lub colą czyli takim brązem wlasnie a dzis dostalem jakis szary i ziomeczek mowi ze normalna emka ale ten zapach silny + kolor dla mnie mega dziwny. Wszystko jednego umaszczenia, nie ma tam beżu czy innych odcieni tylko jeden mętny szary, miejscami ciemno szary. Co myślicie bo nie mam czasu testow zamawiac...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.