Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 151 / 23 / 0
@drakan9 po każdym benzo tak jest że czas dziwnie zapierdziela.
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 2 / 0
Jak to jest z przelicznikiem broma na alprazolam SR?
Jestem na dawce 24mg broma/d to xanax 2mg SR rano + 1mg SR popołudniu będzie dobrym przelicznikiem? Ide jutro do magika i chce jak najlepiej dobrać drogę schodzenia, gdyż przejście z xana na broma okazało się niewypałem w moim przypadku, nie leży mi to benzo i jedyne co czuję to spadek energii.

Większe ilości alpry wziąłem stąd, że działa połowa dawki przy substancji SR.
Bynajmniej tak to rozumuje:
(W praktyce będzie to 1mg+0,5mg dziennie).
  • 2244 / 381 / 0
6 mg to 0.5 mg zwykłej alpry
  • 56 / 2 / 0
@mietowy3 To udało mi się w przeliczniku znaleźć, niestety nie znalazłem wzmianki z przedrostkiem SR. Myślisz, że mój ww. własny przelicznik będzie okej czy tolerke sobie tylko podwyższę tym 2SR i 1SR?
  • 2244 / 381 / 0
Ja bym 2 mg SR podzielil na rano i wieczór po 1 mg. Wtedy całą dobę będziesz pod wpływem, ale nie ucpany.
  • 329 / 33 / 0
Ile czasu można polecieć na dawce 3mg bez objawów odstawiennych?
  • 319 / 81 / 0
z 2-3 tygodnie
  • 111 / 6 / 0
Mnie Sedam dużo wyraźniej aktywizuje niż Lexotan, też tak macie?
Jeszcze czeka zamknięta paczka Bromoxu do przetestownia
  • 2244 / 381 / 0
Ja lubię te podziałkę na 4 w Sedam 6, rozpuszczam sobie pod językiem taka 1/4 tabletki co jakiś czas i fajny stan się pojawia. Trochę jak sączyć 2-3 piwa.
  • 199 / 16 / 0
Bromazepam jest slabszy od Clonazepamu 2mg? 😶 a mi sprzedający pisał że lepiej w sensie mocniej dzieła nasennie od Clona...
Fatal Error.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.