Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 177 / 26 / 0
@drakan9 po każdym benzo tak jest że czas dziwnie zapierdziela.
Przedstawienie musi trwać.
  • 56 / 2 / 0
Jak to jest z przelicznikiem broma na alprazolam SR?
Jestem na dawce 24mg broma/d to xanax 2mg SR rano + 1mg SR popołudniu będzie dobrym przelicznikiem? Ide jutro do magika i chce jak najlepiej dobrać drogę schodzenia, gdyż przejście z xana na broma okazało się niewypałem w moim przypadku, nie leży mi to benzo i jedyne co czuję to spadek energii.

Większe ilości alpry wziąłem stąd, że działa połowa dawki przy substancji SR.
Bynajmniej tak to rozumuje:
(W praktyce będzie to 1mg+0,5mg dziennie).
  • 2302 / 399 / 0
6 mg to 0.5 mg zwykłej alpry
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 2 / 0
@mietowy3 To udało mi się w przeliczniku znaleźć, niestety nie znalazłem wzmianki z przedrostkiem SR. Myślisz, że mój ww. własny przelicznik będzie okej czy tolerke sobie tylko podwyższę tym 2SR i 1SR?
  • 2302 / 399 / 0
Ja bym 2 mg SR podzielil na rano i wieczór po 1 mg. Wtedy całą dobę będziesz pod wpływem, ale nie ucpany.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 395 / 48 / 0
Ile czasu można polecieć na dawce 3mg bez objawów odstawiennych?
  • 351 / 87 / 0
z 2-3 tygodnie
  • 114 / 6 / 0
Mnie Sedam dużo wyraźniej aktywizuje niż Lexotan, też tak macie?
Jeszcze czeka zamknięta paczka Bromoxu do przetestownia
  • 2302 / 399 / 0
Ja lubię te podziałkę na 4 w Sedam 6, rozpuszczam sobie pod językiem taka 1/4 tabletki co jakiś czas i fajny stan się pojawia. Trochę jak sączyć 2-3 piwa.
  • 199 / 17 / 0
Bromazepam jest slabszy od Clonazepamu 2mg? 😶 a mi sprzedający pisał że lepiej w sensie mocniej dzieła nasennie od Clona...
Fatal Error.
ODPOWIEDZ
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.