ODPOWIEDZ
  • 418 / 1 / 0
3mmc to dobry eufioriant? nigdy nie próbowałem stimów/efurioantów prócz małej ilości kokainy
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 1934 / 108 / 0
"No mi też się tak skojarzyło, że to z dupy wyssane. Myslisz, że wpierdalajac dużo wapnia i innych potrzebnych składników poprawisz coś? Przecież nikt raczej niedożywiony nie jest raczej." - z dupy wyssane to jest wasze myslenie/... a kurwa branie substancji psychoaktywnych nie wplywa na poziom witamin ? a branie srodkow psychoaktywnych nie wplywa na sen, wyczerpanie organizmu , na racjonalne odrzywianie ?

taki malutki przykladzi...

"Uwalnianie neuroprzekaźnika z zakończeń nerwowych
Proces uwalniania neuroprzekaźnika z zakończeń nerwo­wych jest inicjowany przez pojawienie się potencjału czynnościowego w neuronie. Depolaryzacja błony ko­mórkowej powoduje otwarcie kanałów wapniowych za­leżnych od potencjału i napływ jonów wapnia do neuro­nu"

organizm sobie kurwa wapn pobiera z otoczenia ? wchlania z kosmosu z czarnj dziury do huja ?
nie mowie ze to pomorze ale ze moze przyniesc jakas tam poprawe.. zreszta do kogo ja tu mowie ?

ahhh zapomnialbym... hasztag do powyzszego.... #IDIOCI
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 195 / 2 / 0
3mmc to dobry eufioriant? nigdy nie próbowałem stimów/efurioantów prócz małej ilości kokainy
Pytasz się o euforyk\euforiant(???) ludzi, którzy mają z tym problem? Dobrze trafiłeś :-D .
Tak jest dobry, poczytaj w odpowiednim wątku ;).
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.