Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
27 maja 2025Mario Escobar pisze:
Moja żona, z którą jestem od 15 lat, ma rys osobowości bordeline i rzeczywiście bywa... różnie ;). Co ciekawe, kupiłem jej kropelki z gou teng właśnie, więc mam zamiar na niej sprawdzić, czy będzie jakaś poprawa.
i jak z tym gou teng?
Four stone seven: an epilogue of youth
Such beautiful dignity in self-abuse
  • 472 / 288 / 0
Działa praktycznie natychmiastowo, sam sobie też polałem i miałem wrażenie, że rzeczywistość jest bliższa (dosłownie wszystko wydawało się jakby większe) I co ciekawe - ona miała takie samo wrażenie.

Najlepsze jednak zaczęło sie na drugi dzień: wstała i uświadomiła sobie, że jest jej... lżej. Ta męcząca border-spina dosłownie odeszła, była wręcz zachwycona i do końca nie mogła uwierzyć, że taka niepozorna buteleczka wywróciła stolik. Niestety wszystko wypłaszczyło się w ciągu tygodnia i może nie wróciła do swoich ustawień fabrycznych sprzed suplementacji, ale efekt nie jest już tak spektakularny. Planuję jej zrobić kilka dni odpoczynku od kropel, sprawdzimy czy to może kwestia tolerancji.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.