Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Cześć.
Z racji chęci lepszej i szybszej nauki zakupiłem:
Bacopa Monieri - 250mg
Alpha GPC -300mg
Lions Mane Mushroom - 500mg
Gotu Kola - 430mg
Nalt - 500mg

Odką zacząłem brać po jednej tabletce rano zaczęła mnie trochę boleć głowa oraz jestem strasznie senny cały dzień. Macie pomysł od czego to może być? Dodam ze regularnie spaceruje dbam o diete dobre wysypianie się itp, brak używek. Obstawiam ze to przez któryś skalnik ale nie chce wszystkiego naraz odkładać. Jak myslicie?
  • 1195 / 223 / 32
A po co wszystko naraz odstawiać. Dużo tego nie ma. Odstaw jedno, jak dalej bolał łeb, to wraca odstawione i odstawiasz kolejne, i tak aż trafisz. Dużo kombinacji nie ma. Możesz się tak pobawić.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 3455 / 559 / 2
Ja myślę, że to od grzybów.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.