Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Wiem że przez alkohol. Mam już swoje lata i sam doszedłem do tego wniosku. Muszę chyba iść do psychiatry bo dawno nie byłem. Nie zmienię tak nagle teraz swoich leków na dużą dawkę kwetiapiny...
  • 3 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: miodo »
29 kwietnia 2009trąpka pisze:
Neko pisze:
FGZ pisze:
A nie możesz sobie na sen przypizgać w czapkę zielonym dymkiem?
Będziesz usypiał jak dziecko. ]

u mnie to czasem działało na odwrót, więc beware.
za to pifko - zawsze.
Bo to zależy w której fazie upalenia się kładziesz spać ;)
Od razu po upaleniu to ciężko zasnąć, no chyba, ze wypala się tyle, że kaza pozycja oprócz leżenia jest niewygodna ;)
Najlepiej położyć się spać już na zejście.
Kiedyś palenie pomagało zasnąć, teraz po dymku mam "okienko" przez godzine kiedy mogę się położyć i zasnąć, później już bez szans, a zwłaszcza na zejściu, totalna bezsenność.
  • 12701 / 2457 / 0
U mnie to działa odwrotnie - tuż po mam "okienko", kiedy zasnąć nie sposób (nawet jeśli oczy się kleją), a "na zejściu" parcie na łóżko nie do opanowania. Zakładając konsumpcję indica.
  • 10 / / 0
Ja teraz nie piję od nowego roku. Przerzuciłem sie na mianserynę 15mg. Działa dobrze zasypiam w miarę szybko ale przychodzi taki dzień jak dzisiiaj w nocy i ni chuja nie mogłem zasnąć. Musiałem się ratować clonem ale najpierw poszło 2mg i nic. Potem kolejne 2mg i też nic. Dopiero 3cia tabletka 2mg mnie uśpiła. To jakaś masakra. Zastanawiam się czemu się tak dzieje. Rozumiem żeby 2mg clona mnie poskładały ale 3 to przesada. Żadnych innych narkotyków leków nie biorę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.