Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 83 / 1 / 0
zali to prawda, że NEB (N-etylo-bufedron), czy to w połączeniu z 3-MMC czy solo, działa mocniej lepiej fajniej niż tradycyjny bufedron?
Uwaga! Użytkownik krasnal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 264 / 2 / 0
tak,działa mocniej w każdym aspekcie stymulantowej fazy
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 83 / 1 / 0
czyli nie będę brała tego killer alfa-PVP na razie...

zastanawiam się czy nie ma jakiejś cholernej zależności w kwestii ćpania b-k na ssri - muszę dość sporo EHP przykładowo ładować (sniff ofc) by czuć jego moc. tryptamin jestem ciekawa na tej mojej sertralinie (50mg/dziennie) - generalnie psychodeliki mocniej i fajniej mi działają, nawet takie THC %-D

zauważył ktoś bezwzględne osłabienie każdej fazy beta-ketonowej na ssri?
:rolleyes: może spróbować kanabinoli i tryptamin zamiast kolejnych b-k?
Uwaga! Użytkownik krasnal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 264 / 2 / 0
Na twoim miejscu odstawiłbym to ssri i dopiero wtedy brał się za narkołyki, albo odstawił dragi i leczył się.
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 83 / 1 / 0
przyjacielu, jestem w trakcie odstawiania SSRI, spokojnie.
dobra nie chcemy tu ot :)

dalej aktualne pytanie czy każdy b-k słabiej działa na ssri (tak jak opioidy) + co polecalibyście na sertralinie : bardziej psychodeliczne tryptaminy czy chuj-wie-jakie kannabinoidy...
  • 42 / / 0
MIX 4-MEC z metylonem. Brał ktoś i jak coś to w jakich proporcjach i dawkach. Czy warto w ogóle mieszać te dwie substancje a może lepiej wrzucać z osobna.
  • 1049 / 10 / 0
^ Juz bylo - 200 tego i 200 tamtego - zjesc. Konkretna faza :)
  • 733 / 2 / 0
@krasnal też brałam sertralinę, ale krótko. Ale przez ten czas nie zauważyłam, żeby wpłynęła jakkolwiek na działanie ketonów
e: przy okazji, orientuje się ktoś przy których ketonach w połączeniu z ssri istnieje ryzyko zespołu serotoninowego?
Ja podczas brania sertraliny brałam brefedron i nic mi nie było. Nic absolutnie
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2013 przez ifau, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1049 / 10 / 0
A po co bierzesz antydepresanty? Pytam, bo mnie ciekawi, dlaczego ludzie sie lecza ssri, a pozniej wala narkotyki w trakcie leczenia - przeciez to totalnie sie kloci ze soba.
  • 733 / 2 / 0
dlatego przestałam je brać, bo stwierdziłam, że jak nie utrzymuję abstynencji to nie ma sensu ;)
druga sprawa jest taka, że nie chciało mi się ruszyć do psychiatry.
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.