Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
U mnie na 3cmc libido kosmos, a u mojego partnera dosłownie zero (gdzie na trzeźwo jest bardzo wysokie). Przyznam, że to mocno frustrujące dla mnie.
Pomijając nawet samo libido, po prostu jakikolwiek dotyk jest mega przyjemny. On staje się zupełnie „niedotykalski”. Nie wiem czego jest to kwestią :/
  • 360 / 97 / 0
No to masz swietny argument zeby jesc za dwoje %-D
  • 9 / / 0
No właśnie jem połowę tego co on, bo inaczej to nie wiem czy tak bym się powstrzymała przed rzuceniem się na niego 😅😅
  • 2 / / 0
02 września 2025MenteMa pisze:
U mnie na 3cmc libido kosmos, a u mojego partnera dosłownie zero (gdzie na trzeźwo jest bardzo wysokie). Przyznam, że to mocno frustrujące dla mnie.
Pomijając nawet samo libido, po prostu jakikolwiek dotyk jest mega przyjemny. On staje się zupełnie „niedotykalski”. Nie wiem czego jest to kwestią :/
Wypłukany się stał twój facet,dużo zależy od partnerki i podejścia
  • 9 / / 0
Update jakby ktoś potrzebował: przede wszystkim odpowiednie nastawienie (i lekkie wyposzczenie seksualne na trzeźwo) załatwia sprawę 😊
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.