Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1179 / 138 / 0
Wiesz to zależy też od faceta, stimy swoją drogą ale faceci zwykle są mało czuli, mało delikatni, słabo znają się na pieszczotach, potrafią tylko wkładać i tyle. Ogrom takich jest. Ja mam w sobie coś takiego, że mega potrafię rozpalać kobiety dotykiem czy pieszczotami. Każda mówiła mi że jestem inny...
  • 53 / 7 / 0
No katynony dają wiele nieprawdopodobnego. Ciężko o tym zapomnieć bo to chyba był dla każdego najlepszy seks po tej substancji. Dla mnie seks i mefka nie było nigdy po niczym mi lepiej. Niektórzy piszą, że koks ale on dla mnie dziwny taki. Nie lubię tej fazy. Tak mocno przeostrzone zmysły. Ja wolę w drugą stronę.

Raz kupiłem i już siedzi mi w bani potencjał uzależniający jest ale umówiłem się, że raz w miesiącu na seks będziemy zażywać... (no dobra czasem były dwa) mineły 3 miesiące i kupić nie mogę.. a partnerka zaproponowała trójkąt z koleżanką jak się uda zdobyć, więc sami rozumiecie jakie jest ciśnienie xD
  • 14 / 1 / 0
Witam, przesadzałem kiedyś z kryształem (BT, MDMA). Bardzo czesto kończyło się to tak, że masturbowałem się przez całą noc albo uprawiałem seks. Teraz gdy zaczynam odczuwać podniecenie seksualne to zaczynam miec również ochotę na to zeby sobie walnąć kreskę lub jakiś stymulant. Natomiast gdy już 'skończe' to przestaje mieć zupełnie ochote na narkotyk.

Przeniesiono do istniejącego wątku @V44
  • 2586 / 538 / 0
@michalzielarz1 Przeniosłem do istniejącego tematu. Masz tu niemal 50 stron wpisów na ten temat, przeczytaj je. Jeżeli chcesz obszerniej opisać swoją kwestię itd., możesz dyskutować w istniejących tematach jak ten lub założyć wątek w dziale "Opisz swój przypadek".
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 2244 / 380 / 0
Zwykle uzależnienie krzyżowe. Seks kojarzy ci się z proszkami piorącymi.
  • 14 / 1 / 0
Ogólnie to nie miałem z tym problemu tylko do jakiegoś czasu lekarz przypisał mi Escitill i jakoś po 1.5 miesiąca od brania naszła mnie taka ochota na narkotyki, że nie mogę się opanować i już rozkminiam czy nie polecieć a to nie miejsce i czas na takie numery bo dziecko mi sie niedawno urodziło, święta idą itd. Ale z drugiej strony wiem, ze to nie ma sensu bo po takim wyskoku i tak przyjdzie ochota na kolejne itd. Juz znam te mechanizmy.
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2024 przez michalzielarz1, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 9 / / 0
Ma ktoś sprawdzone sposoby na urozmaicenie sexy time? Mi wydaje się, że próbowałem ze swoimi dziewczynami wszystkiego - standardowe gadżety, skórzane harnessy i porządnie przetestowałem shibari. Jakieś pomysły co jeszcze?
  • 5064 / 866 / 0
Podduszanie podobno jest kozackie.
Tak umarł aktor z Kill Billa czy Michael Hutchance z Inxs .
Asfikcja autoerotyczna .
To praktyka seksualna polegająca na pozbawianiu organizmu tlenu (m.in. przez podduszanie) w celu osiągnięcia zaspokojenia erotycznego

Oczywiście żartuje. Ale widzę że jesteś poszukujacy mocnych wrażeń.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 9 / / 0
A to też się zdarzyło testować ;D Najlepiej i najzdrowiej duszenie od tyłu odcinające krew to mózgu. Odcina wtedy dziewczynę na ~5 sekund i jest chwila dezorientacji. Podduszanie w małym stopniu przez dłuższy czas to głupota niebezpieczna.
  • 924 / 166 / 0
20 maja 2025HeavenLord pisze:
Ma ktoś sprawdzone sposoby na urozmaicenie sexy time? Mi wydaje się, że próbowałem ze swoimi dziewczynami wszystkiego - standardowe gadżety, skórzane harnessy i porządnie przetestowałem shibari. Jakieś pomysły co jeszcze?
Spróbuj z chłopem
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.