Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
kowalskii pisze:
Kamka w żelu jest dobra do takich zabaw. Ciekaw jestem dlaczego tylko pół?
gdzie można kupić tą "kamę" ?
Uwaga! Użytkownik loony86 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Po pentedronie nie ma żadnych szans, panna choćby nie wiem jak się starał oralnie i klasycznie to i tak efekt tylko na moment, to jaknajbardziej przydadzą się niebieskie pigułki :)
Ktoś miał tak żeby nie mieć problemu po pencie?(sort krem-biały - najnowszy chyba)
  • 34 / / 0
kowalskii pisze:
Kamka w żelu jest dobra do takich zabaw. Ciekaw jestem dlaczego tylko pół?

tyle mi w zupełności wystarczy a sildenafil podbija ciśnienie i nagle może sie zrobic nie halo pozatym zwiększa zwałe na drugi dzień
  • 8 / / 0
ja wlasnie zastanawiam sie ile kamagry i ile 3mmc władować. 1/3 tabletki myslicie ze bedzie dobrze? boje sie strasznie o te cisnienie ale zalezy tez mi zeby stał długo bo laska pierwszy raz weznie jakąkolwiek chemie i wiem ze bedzie długi seks.
  • 488 / 60 / 0
Kamagre brałem. 3-MMC nie.
Ale ja bym zrobił tak ze najpierw połówke kamagry i obserwował jak zaregował organizm i cisnienie jak ok to wtedy do stanu w jakim jestes dawkował 3-MMC
  • 80 / 1 / 0
Niedługo mam spotkanie z partnerką i poleci 3mmc. Lubie mocne wejścia ( 300mg oral + 100mg sniff) i wtedy nachodzi
mnie zajebista ochota na sex. :diabolic: :diabolic:

Dużo wstecz, za czasów legalnego mefedronu, waliło się go co weekend, nie rzadko ciągi po kilka dni.
Tolerka była wyrobiona na maxa, i nie miałem problemu z podniesieniem sierżanta po mefedronie.
Jakiś rok temu próbowałem 3mmc, przerobiliśmy tego sporo przez noc (kilka g) i nad ranem próbowałem coś zdziałać, ale lipa wyszła. Za dużo tego było...

Chciałbym, w czasie pierwszego dobrego wejścia, ostro pojechać ale bo boję się ze go nie podniosę.

W kilku postach wcześniej, rozpisaliście się drodzy użytkownicy o alfa-PVP wcieranej w penisa 8-(
Jest to substancja mi nie znana. Podobno stoi oporowo.
Zakładając, że mam dobry sort- tak się zastanawiam:

Próbował ktoś ?
Ile tego wetrzeć ?
Jak to wetrzeć ?
Nie poparzy/przeżre mi penisa ?
Czy zmieni się "smak członka" podczas sexu oralnego ?

Byłbym gotów spróbować. Alternatywnie rozważam po prostu mniejszą dawkę 3mmc.
Ewentualnie mam jeszcze pod ręką eth-cat i pentadron.
Ale eth cat to chyba nie, za duży nie ogar...
  • 3955 / 146 / 0
nie dojdziesz, chyba, ze umiesz sie zajebiscie skupic i jestes cierpliwy.
  • 430 / 5 / 0
Mój facet bo 3mmc normalnie dochodzi, może trochę dłużej, ale ma też sporą tolerkę. Ja (zero tolerancji) np. nie mogę, ochotę mam ogromną ale orgazm jest poza moim zasięgiem hah.
  • 867 / 18 / 0
Facet na 3mmc musi sie trudzic kilka godzin, zanim doprowadzi sie do orgazmu, ale cala zabawa polega na tym, ze ma go na jeszcze na chwile przed wytryskiem. Czujesz orgazm, to zwalniasz akcje. Energia troche opada, ty znowu wywolujesz orgazm, i znowu robisz kilka sekund przerwy, i znowu orgazm, coraz wyzej i wyzej. Taki stan na granicy orgazmu mozna przeciagac godzinami.

Od kiedy to sobie uswiadomilem, szkoda byloby mi uzywac metafedronu do rozmow z ludzmi, skoro ten czas mozna przeznaczyc na cos znacznie przyjemniejszego, tym bardziej, ze trzeba robic sobie te 2 tygodniowe przerwy.

@edit: czy kobiety moga przedluzac orgazm na 3mmc na podobnej zasadzie, co mezczyzni? a moze maja na tym wielokrotne orgazmy?
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 4 / 0
spiewaq pisze:
Od kiedy to sobie uswiadomilem, szkoda byloby mi uzywac metafedronu do rozmow z ludzmi, skoro ten czas mozna przeznaczyc na cos znacznie przyjemniejszego, tym bardziej, ze trzeba robic sobie te 2 tygodniowe przerwy.

@edit: czy kobiety moga przedluzac orgazm na 3mmc na podobnej zasadzie, co mezczyzni? a moze maja na tym wielokrotne orgazmy?
To samo opracowałem na pentedronie.
Co do kobiet to one mają prościej, one mogą mieć orgazm za orgazmem i nie potrzebują 'chwili na regeneracje'.
Podczas gdy Ty po zakończeniu miałbyś chwilowy brak CJC (chcica jak chuj) to u nich ten brak jest kilkukrotnie krótszy.
Co tu, nie ma żadnych dziewek? ^

Ważne jest oczywiście wysokie libido w standardzie ;-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.