W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Nie znalazłem nigdzie odpowiedzi więc się podpinam czy jak mi przepisał lekarz bisoprolol na puls 110 2.5 mg i zależnie od dnia biorę ćwiartkę Bk mjj zbija do 68 i tak czasem dorzucę druga bo mam puls 90 nagle to mogę się kultularnie zjarac czy nie Bk nigdzie nie ma informacji na ten temat a wiadomo że szkiel powie ze nie
22 marca 2021Major21trzy7 pisze: Witam
Nie znalazłem nigdzie odpowiedzi więc się podpinam czy jak mi przepisał lekarz bisoprolol na puls 110 2.5 mg i zależnie od dnia biorę ćwiartkę Bk mjj zbija do 68 i tak czasem dorzucę druga bo mam puls 90 nagle to mogę się kultularnie zjarac czy nie Bk nigdzie nie ma informacji na ten temat a wiadomo że szkiel powie ze nie
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.