Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1124 / 0
Trzeba będzie po prostu koniecznie zmienić beta-bloker.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 15 / 1 / 0
Co polecasz? Jakie stymulanty wplywaja najsłabiej na serce?
  • 15 / 1 / 0
Jaki beta bloker bd najlepszy do trawy i etanolulu majac na uwadze ze i tak je musze brac bo serce dojebane xd :cojest:
  • 2 / / 0
Witam
Nie znalazłem nigdzie odpowiedzi więc się podpinam czy jak mi przepisał lekarz bisoprolol na puls 110 2.5 mg i zależnie od dnia biorę ćwiartkę Bk mjj zbija do 68 i tak czasem dorzucę druga bo mam puls 90 nagle to mogę się kultularnie zjarac czy nie Bk nigdzie nie ma informacji na ten temat a wiadomo że szkiel powie ze nie
  • 1501 / 93 / 2
Ziomki da radę na przymulenia beta-blokery brać tak jak hydro?Bezpieczne to?
action movie:gun:
  • 1887 / 204 / 0
Zależy co masz na myśli. Jest bezpieczne, ale jeżeli oczekujesz czegoś w stylu zmulenia do spania to nie ma szans. Jeżeli chodzi o stimy to Propranolol niby jest niebezpieczny, ja z kolei brałem Prestilol jako podkład i ewentualnie po fazie do stymulantów i nic mi nie było
22 marca 2021Major21trzy7 pisze:
Witam
Nie znalazłem nigdzie odpowiedzi więc się podpinam czy jak mi przepisał lekarz bisoprolol na puls 110 2.5 mg i zależnie od dnia biorę ćwiartkę Bk mjj zbija do 68 i tak czasem dorzucę druga bo mam puls 90 nagle to mogę się kultularnie zjarac czy nie Bk nigdzie nie ma informacji na ten temat a wiadomo że szkiel powie ze nie
Możesz się zjarać, beta-bloker spowolni akcje serca co korzystnie wpłynie na komfort fazy
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 15 / 1 / 0
Naturalne betablokery roślinne jakies informacje?
  • 2 / / 0
Czy posiada ktoś informacje jak Nebilet działa w połączeniu z suszem CBD/marihuaną ? Czy to bezpieczne czy lepiej sobie odpuścić :)
  • 15 / 1 / 0
Beta blokery a jaranie trawy i picie alkoholu jakie odczucia wiem ze betablokery plus stimy nie rownaja sie dobrze a jak z trawa i alko piszcie odczucia i wgl czy da się tak zyc czy nie
  • 960 / 17 / 0
Biore na nadcisnienie I dławice piersiową nebiwolol i klonidyna czy pomogą troch za hamować potliwosc ?
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.