Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
wtedy zamiast docipnego proszku tantum rosa z solą kupowalibysmy jeden żelik wystarczający na mocarny trip ;D
btw. dorwalem hoffmany za 25 zł w sobote bedzie moj pierwszy raz z kwazarem, troche sie boje :-D (sorry za oftopic, ale lepiej przytripowac w domu czy w plenerze? bo nie chce zeby wkrecila mi sie jakas korba ze nagle uciekne z mieszkania i bede biegal po osiedlu...)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 422 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cyrio »
newbe pisze:
Inne składniki leku: alkohol izopropylowy, gliceryna, hydroksyetyloceluloza, zapach
lawendowy, woda oczyszczona.
a od tej gliceryny nie dostaje się jakiś sensacji żołądkowych ? - poważnie pytam, to jest zjedzenie ponad 40 gr gliceryny
dawka jest spoko - 5g benzy na 100 gr to jest 5 saszetek rosa na żelik, jak mi się po ostatnim wypłucze to może się na niego skusze, alternatywnie pójdzie Rosa jakieś 3 albo 4,

a propos, jakie są granice benzydaminy dla dorosłego człowieka (jakieś 85-90 kg) bo korci mnie z 6 albo 7 następnym razem
I think I know I mean a Yes, but it's all wrong,
that is I think I disagree.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
O alkoholu propylowym z wiki:
Propanol i jego roztwory są cieczami łatwopalnymi, tworzą z powietrzem mieszaniny wybuchowe. Na organizm człowieka działa narkotycznie
Ciekawe czy izopropylowy też. Wtedy byłoby powdówjnie fajnie :P
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1071 / 10 / 0
Cyrio ile najwiecej zapodales?? I czy ostro bylo? czy tylko marne powidoki bez specjalnych sensacji, halucynacji etc ?
  • 422 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cyrio »
hyh - poszły na 1wszy raz 2 saszetki na głowę - mini raport jest parę postów wcześniej - na początek na spróbowanie polecam co najmniej tyle - jedna by chyba była zbyt cicha, ale ostrzegam, ze po 2ch miałem pewien niedosyt potem i myślówke co by było, gdyby 3 weszły

ps Kurwik
[quote="Kurwik"]
Wtedy byłoby powdówjnie fajnie ]

raczej nie liczyłbym na to - zakładam ze większość tego żelu to gliceryna, parę g to benza, izopropylu jest tam tyle co kot napłakał
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2006 przez Cyrio, łącznie zmieniany 1 raz.
I think I know I mean a Yes, but it's all wrong,
that is I think I disagree.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Ostatnio zapodalem dwie saszetki Tantum Rosa(z ekstrakcja) i jak weszlo to wyjebalem 4 piwa mialem wrazenie ze moglbym jeszcze wiecej. Coz ogolnie to ciekawe efekty te rozmycia i ciagle kreski jakbym mial jakies problemy z oczami(te efekty jak dla mnie bardzo pozytywne) niestety nie doswiadczylem zednych konkretniejszych halunow ze cos mi biega lub cos w tym stylu i za taka cene to warto czasami zapodac. Tylko strasznie mnie to wkurwia ze po pewnym czasie czuje sie jak naspidowany z dodatkowymi efektami a mam wstret do fety wiec ten srodek jak dla mnie odpada. Jedynie od czasu do czasu moge zapodac ale to raz na kilka miesiecy.
Z checia bym zjadl benzydamine ale w jakis tabletkach ale nie znam zadnego takiego leku wiec pzy nastepnej wizycie w aptece koniecznie kupuje DXM.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Topozz »
Chce się upewnić: Robiąc ekstrakt ze spirytusem trzeba wypić przefiltrowany płyn?? A robiąc z wodą trzeba zjesc to co zostało na filtrze?? Ile ml spirytusu trzeba dla 2 saszetek?
...bolą mnie plecy biorę tramal i poprawiam buchem...
  • 1071 / 10 / 0
czytamy faqi :)

Ekstrakcja przy pomocy alkoholu:

1. Proszek zalewamy alkoholem [nie wiem jak jest z rozpuszczalnością, dlatego używałem tylko spirytusu rektyfikowanego, ale możecie poeksperymentować wódką].
2. Dokładnie wszystko mieszamy, alkohol powinien zmętnieć.
3. Przesączamy wszystko przez odpowiedni filtr, dobrze nadają się do tego filtry do kawy - wkładamy do szklanki o odpowiedniej średnicy, wlewamy roztwór i czekamy aż się przesączy - w alkoholu mamy benzydamine a na filtrze została sól.
4. Czynność powtarzamy dopóki alkohol którym zalaliśmy proszek [tutaj sól z resztkami benzydaminy] będzie się robił mętny.

Następnie możemy odparować [również częściowo] alkohol w celu zmniejszenia efektów które będą miały miejsce w wyniku jego spożycia ;). Osobiście nie stosowałem ale chyba zacznę ;P.

Roztwór wypijamy odpowiednio popijając, ostrzegam - smak wyjątkowo paskudny, dobrze mieć pod ręką coś o intensywnym smaku J

Ekstrakcja przy pomocy wody - trzeba zrobić nasycony roztwór soli[nie próbowałem, tylko powtarzam]:

1. Proszek zalewamy chłodną wodą [25 mililitrów na 1 saszetkę tantum rosa].
2. Wszystko dokładnie mieszamy, aż do rozpuszczenia soli.
3. Przesączamy to przez odpowiedni filtr - w wodzie jest sól, a na filtrze benzydamina.

Tutaj można ją zapewne zeskrobać, rozpuścić w alkoholu etc. a następnie spożyć :>.

Dawkowanie:

0,5 g - lekkie przewidzenia i przesłyszenia, 'widmowe kształty' znikające po spojrzeniu na nie, 'przeciąganie' świateł i jaśniejszych punktów. Mimo świadomości tego można się ich bać.

1 g - jw. z mocniejszymi przewidzeniami, będącymi już w zasadzie halucnacjami [wzrokowymi i słuchowymi], wszystkiego więcej. Trochę trudniej ocenić niektóre z /widziadeł/, łatwo się czegoś wystraszyć przy nieodpowiednim nastawieniu. Lekko upośledzone funkcje motoryczne i umysłowe.

1,5 g - halucynacje wzrokowe i słuchowe mogące być łatwo pomylone z rzeczywistością, mimo iż wiemy że coś takiego nie ma miejsca, bardziej upośledzone funkcje motoryczne i umysłowe.
  • 884 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
To dawkowanie to wyjęte z dupy jest za przeproszeniem, ja wziąłem ponad 2 gramy i oprócz fajnych smug niczego nie zauważyłem.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
Siedzę,siedzę mięsaki ok. 20m ponad powierzchnią.. światem rządzą mgły trujące,mgły drapieżności,mrugają do mnie wysuszone ,miękkie ,tak misterne a i zbyt słabe cóje .. powiedzcie mi jak wy sie czujecie ze swiadomoscia bycia mieszanka,krucha,mieszanka-rekcja,zwana miesem?? Słabowita,plastyczna,kleista,pełna śluzu i i wciaz plynacej wciaz mi szumjacej w uszach krwi.. rozpadajaca sie ,a i tak misterna,ale dziwna ,niesamowite,włokna ,rurki,ośrodki,przemiana,ruch,kule-atomki=My=roboty,twor bezwolny,programowalny... kros patrzy na mnie zna przeciwnego oikna.. macha,taki sliski,glutowaty,ciekawe co tam ukrywa wewnatrz siebie.. benzydamina smakuje obrzydliwie ale za to z brzuchem ok,odurzenie ok,do ceny bardzo ok,ale ekstakcja przez zadne woreczki od herbaty czy higieniczne,wszystko przepływa.. czas zejsc 20m w sekunde.. yol;)
Zobacz więcej niż możesz zobaczyć, poczuj więcej niż możesz poczuć, usłysz więcej niz możesz usłyszeć.
Myśl szerzej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.