Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Widząc tu na forum, tego typu, powtarzające się informacje. Myślałem, że mechanizm rzekomego, nie działania, szybkich poprawek. Polega na tym, np. druga dawka, już nie zadziała tak mocno jak pierwsza. Nawet jeśli jest wyższa.

Trochę się pogubiłem w pierwszym poście. Zapomniałem o nurtującym mnie pytaniu. Sugerując się Twoją wiedzą,.chyba już nie ma sensu.

Otóż jeżeli zarzucam coś co "draźni" GABAa, to czy dorzucenie, np; po godzinie GABAb, oczywiscie jeżeli wniosek zawarty w moim pytani, był prawidłowy, poparty itd. To czy ten zabieg mógł by zapobiec, domniemanemu przeze mnie efektowi.
Ostatnio zmieniony 15 września 2024 przez AMichalAS, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 61 / 5 / 0
Ludzie na zwale bym chciał se przyznać lepiej , jak tego mida podać? Nigdy się nie klulem kurka ale czytałem że dopolicziowo mozna
:pacman: :amfa: :liść: :tabletki: :kreska: :hel: :pacman:
  • 151 / 23 / 0
Próbuj. Musisz nie przełykać śliny, tak by płyn się wchłonął przez policzek, ewentualnie może pod językiem?
Przedstawienie musi trwać.
  • 6 / / 0
15mg midazolamu iv, 7,5 sniff, 2mg clona + mj i piwko aktualnie

na przyszłość opisuj swoje odczucia odnośnie miksu - nv13
  • 22 / 1 / 0
Ktoś może brał ostatnio xanax, ogólnie jakieś benzo na e recepty? Dało się, czy dalej nie wypisują online?
  • 10 / 2 / 0
Nie będę na ten moment specjalnie oryginalny i polecę mix alprazolamu i pregi. Benzo polecam od 1mg do 1.5 bez tolerki zaś pregi 450-600- też zakładając że sięnie ma tolerki. Fajnie się te 2 psychotropy docierają. Przy takich dawkach jakie podałem prega gra pierwsze skrzypce , robi pozytywnie jak zwykle sprawia że czujemy się"dobrze" lecz ogłupienie jakie zawsze dostaje się w pakiecie fazy z pregi zostaje wyparte przez benzo.
które włączają do stanu pregi totalą wyjebkę na wszystko.Oraz wspaniałą klarowną czystość umyslu. Pizdę od pregi mamy wtedy pod kontrolą a nie odwrotnie jak jest kiedy raczymy się pregą solo. Dodatkowa w bonusie dostajemy jeszcze maxymalną pewność siebie wynikającą z braku barier.
Ogólnie polecam.
  • 86 / 3 / 0
co myślicie o setce z piwem + 2mg kola + pas fety?
  • 1 / / 0
Czy jeśli wczoraj brałem clonazepam 4 mg to czy dziś mogę wziąć oxa 40 mg? Chciałbym wiedzieć czy to bezpieczne
przeniesiono - nv13, nie zakładaj kilka razy tego samego tematu w złym dziale dodatkowo
  • 631 / 103 / 0
Psychiatra zapisał mi 2mg diazepamu na lepsze spanie ale dziś po 14 mg dalej nie mogę spać. Dobry to pomysł żeby dorzucić sobie 3 tabsy zolpidemu? Dodam ze tolerka na zolpi już jest bo jakoś od dwóch tygodni średnio co 2-3 dzień przynajmniej 1 tabsa wlatuje. Muszę iść spać a ten diazepam tak na dobrą sprawę chuja na mnie działa, a wzięłam go już dobra chwilę temu
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 160 / 11 / 0
diazepam osobiście mnie pobudzał.
Ciągnęło mnie do rozmów z ludźmi, żadnego spania. Do spania to masz neuroleptyki.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.