- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Trochę się pogubiłem w pierwszym poście. Zapomniałem o nurtującym mnie pytaniu. Sugerując się Twoją wiedzą,.chyba już nie ma sensu.
Otóż jeżeli zarzucam coś co "draźni" GABAa, to czy dorzucenie, np; po godzinie GABAb, oczywiscie jeżeli wniosek zawarty w moim pytani, był prawidłowy, poparty itd. To czy ten zabieg mógł by zapobiec, domniemanemu przeze mnie efektowi.
na przyszłość opisuj swoje odczucia odnośnie miksu - nv13
które włączają do stanu pregi totalą wyjebkę na wszystko.Oraz wspaniałą klarowną czystość umyslu. Pizdę od pregi mamy wtedy pod kontrolą a nie odwrotnie jak jest kiedy raczymy się pregą solo. Dodatkowa w bonusie dostajemy jeszcze maxymalną pewność siebie wynikającą z braku barier.
Ogólnie polecam.
przeniesiono - nv13, nie zakładaj kilka razy tego samego tematu w złym dziale dodatkowo
Ciągnęło mnie do rozmów z ludźmi, żadnego spania. Do spania to masz neuroleptyki.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe