Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Właśnie prega działa w inny sposób. Nie moduluje GABA tylko uczestniczy w blokowaniu kanałów jonowychw rdzeniu i kręgosłupie. Z gabą ma tyle wspólnego że jest pochodną GABA. Dlatego pomyślałem, że takie coś mogłoby się udać. Spróbuję. Rotacja wyglądałaby tak:
benzo, benzo, prega, prega, benzo, bezno, prega, prega itd.
  • 389 / 99 / 4
@arcziRDM Nie mam dość wiedzy żeby z rozsądnym marginesem błędu oszacować długość przerw pomiędzy dniami na benzo, żeby to przedsięwzięcie się udało, natomiast z całą pewnością 2 dni to za mało. Już pal sześć tolerancję ale uzależnisz się fizycznie. Taka rotacja musiała by uwzględniać znaczącą przewagę dni na predze względem tych na benzodiazepinach. Co do pregaby to masz rację, nie jest agonistą GABA-A (jak benzo), więc nie wjebiesz się aż tak szybko jak gybyś leciał 24/7 ale i tak bardzo szybko. Niestety regularne branie bezno, nawet w dawkach medycznych, prędzej czy później doprowadzi doprowadzi do fizycznego uzależnienia a to jest bardzo paskudna i niebezpieczna rzecz, więc odradzam takie eksperymenty.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 915 / 286 / 5
22 lutego 2024arcziRDM pisze:
Właśnie prega działa w inny sposób. Nie moduluje GABA tylko uczestniczy w blokowaniu kanałów jonowychw rdzeniu i kręgosłupie. Z gabą ma tyle wspólnego że jest pochodną GABA. Dlatego pomyślałem, że takie coś mogłoby się udać. Spróbuję. Rotacja wyglądałaby tak:
benzo, benzo, prega, prega, benzo, bezno, prega, prega itd.
GABA to kwas γ-aminomasłowy, chodzi o receptory gaba. benzodiazepiny działają na receptory GABA-A, baclofen na receptory GABA-B, a pregabalina na kanały wapniowe. GABA-A to jony chlorkowe a GABA-B to raczej kanały potasowe i wapniowe.

A przerwa dwa dni od benzo chuja da, no może początki skręta.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 22 / 2 / 0
Brał ktoś ketamine na klonie? Jak wypada ten miks, czy działanie ketaminy będzie mniejsze?
  • 915 / 286 / 5
To zależy jak ci klon wejdzie, jeżeli taki rush to będzie dobrze, lepiej niż solo ketamina.
Jeżeli natomiast cię uśpi i zseduje i będzie bardzo przeciętnie.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 54 / 9 / 0
Wie ktoś może dlaczego mogę tak mieć że na klona to mam pancerną tolerancję która nie schodzi nawet po 3 miesięcznej przerwie a z kolei jak zjem 4 mg alpry to jestem już upierdolony a po 8 mg klona mógłbym normalnie prowadzić pojazd i nic po mnie nie widać. co do miksów klon+koda+2 browary wymiata
  • 2165 / 371 / 0
Musiałbys zrobić przerwę od wszystkich benzo i alko na pół roku.
  • 17 / 4 / 0
diazepam 40mg + 1mg etizolam = ciekawie. Szczególnie na zejsciu po stimach. etizolam 1-2mg + 450mg Pregi - fajnie, ale mocne noody, nawet na stojąco podczas robienia czegoś nagle wyrzuca w krainę snów. Mocniejsze noody niż po opio, nawet majka czy hel nigdy takich noodów mi nie dały, jak połączenie Pregi z Benzo. Benzo + opio = noody i w większości czasu spanie.
  • 10 / / 0
Witam wszystkich,jestem juz na skraju z 10 mg clona zszedlem na 6 ale dalej juz nie moge po prostu czuje ze zdycham.Odwyk mam na koniec wrzesnia a lekarz ktory mi przepisywal clona sam trafil do psychiatryka.Ma ktos jakas rade co moglbym wziac zamiast clona lub skad moge sobie go zalatwic,biore od 16 lat przepisali mi po padaczce alko 3x2mg ale doszedlem do 26mg pozniej schodzilem ale z tych 6juz nie daje rady nawet chodzic nie moge-helikopter we lbie.I wiem ze 26 mg to glupota ale wtedy nie mialem neta i nie wiedzialem nic o tolerancji na lek przestawalo dzialac 6 mg to bralem 8 itd
  • 17 / 4 / 0
Nie jestem ekspertem w benzo, używam ich do schodzenia z opioidów lub na zjazdy po stimach, ale zasady chyba zawsze są takie same - zamieniasz silniejsze (klon) na najsłabsze (diazepam ) i redukcja dawek co kilka dni. Poczytaj o Pregabaline , pomaga przy zejściu z opio jak i benzo. Mi ten lek zawsze ratuje dupę .
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni

Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.

Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.