Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1743 / 25 / 0
Stymulantów jakoś z natury nie lubię, ale czasem miałem akcje, że nadmiar alko spowodował zajebanie w nos, to wtedy benzo było swojego rodzaju ucieczką przed "walką z sufitem" w nocy ;-)
Ogólnie mix dobry tylko kolejny dzień jest arcyhujowy, szczególnie jak mieszałem amf z jakimiś o krótkim działaniu (alpra, oxaz od matki itp. itd. ).
Tetraratio nie mieszałem z włodziem więc nie odpowiem, pewnie miło by rozluźnił może kiedyś przetestuję.
Ogólnie w moim przypadku (F19.2 Zależność alko + benzo) nie lubię dorzucać stymulantów, bo mixy typu dużo alko + kreska + dużo alko + benzo na zbicie, jak alko zejdzie, a wład jeszcze trzyma - kończy się bólem po prawej stronie (wątroba się skarży nieciekawie wtedy hehe). Więc ja osobiście niezbyt, chociaż zdarzają się okazje na takie "grubsze" imprezy. Niektórzy lubią speedballe i inne mixy tych grup substancji do mnie jakoś to nie dociera, może już po trochu wyrosłem ;-)

P.S. Brałem kiedyś mobemid bodaj 150-150-0 w ciągu dnia. Po paru dniach nakręcił mnie jak kołowrotek :-D Wywaliłem go gdzieś i z perspektywy czasu żałuję, bo ponoc dobrze dopierdziela kode :)
  • 611 / 16 / 0
Hmm.. Ja mam dostęp do czego chce od magika... Mobemid? Przyznaje, mam fobie społeczną. Moklobemid jak NIC dosłownie + od czasu do czasu 10mg diazepamu przy gorszych sytuacjach stawia na nogi jak nic innego - a wierzyć mi możesz - bo jak to nazwał mnie magik - "chodząca apteka"
Po mobemidzie prospołeczność zwiększa się naprawdę do 90%.. Te 10% dają rolki albo pół tabletki klona (1mg) w sytuacjach AWARYJNYCH. Wtedy można po prostu wszystko i z wszystkimi ; ) Oczywiście mówie tu o zasadach leczenia, nie relaksacji, bo jak wiemy raczej wszyscy - to nie te dawki ; )
Moklobemid? hmm.. w zasadzie wszystkie inhibitory monoaminooksydazy tak działają...

Ale to forum dla używkowiczów, więc odstępując depresji i fobii społecznej, wróćmy do tematu:.
Dziś poleciał mix 0,5g mj, mniej-więcej 2,5mg klona, 1 piwko i 2 rolki. Hmm...
W zasadzie czuć ogromną sedację i chęć na muzykę- polecam na samotne, wieczorne spacery - tylko ostrzegam, nie jeśli jutro wstajesz do pracy ;x Czas kurewsko zapierdala - 3x szybciej niż po władzie ; ) Jak nie 4-5x.

O stymulantach. Masz rację, ale czasem ich zastosowanie jest bardzo użyteczne ; )
Jednak w celach typowo rekreacyjnych (mam na myśli bardziej sedacje) polecam substancje z innej półki.
Pozdrawiam ciepło ; )
Widzę, że normy społeczne zazwyczaj są zbyt ciasne..
  • 6157 / 431 / 12
Jak wczoraj walnąłem o 23:00 1,5mg fenazepamu, dzisiaj 0,75mg o 12:00, to jest sens ładowania 200mg 3,4-DMMC+200mg MDAI+100mg alfa-PPP koło 19 i pójścia na imprezę? Benzo-anksjolityka na pewnoby się przydała, ale benzo-sedację już muszę keto-stymulacją przebić, a serotoninergiki, planowo, mają dostarczyć empatię. Uda się?
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 2334 / 9 / 0
Da radę. Będzie nieco słabiej, ale wszystko poczujesz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 189 / 5 / 0
Właśnie, fajnie się łączy te nasenne benzosy:) Ja również lubiłem mix z 5 mg lorka i połowki Afobamu, do tego ze 2-3 piwka i czilll w chuj:) A jak się zajebiście spało.. Polecam!!!
  • 106 / 8 / 0
Spróbujcie z koncentratem odpowiednich substancji zawartych w grejpfrutach, np. citrosept, citrogrep. Może to poskutkuje.
"Przyszłość zaczyna się dziś, nie jutro."
  • 106 / 8 / 0
baclofen daje namiastkę euforii. Benzo u mnie ją spłyca. Po za tym zgadzam się, że mieszanie ze sobą substancji działających depresyjnie jest dość groźne.
"Przyszłość zaczyna się dziś, nie jutro."
  • 14 / / 0
Dobrze jest zjesc klona do spida. Nie wyjebuje az tak strasznie i mozna spac spokojnie ;]
Uwaga! Użytkownik opusdei nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Jak wygląda miksowanie tych konfiguracji?

alprazolam + mefedron/bufedron
alprazolam + piguły (prawdopodobnie MDMA lub podobne, dobre źródło)
Alrpazolam + piguły + mefedron

Ewentualnie do tego również alkohol. alprazolam w dowolnych ilościach dostępny, głownie SR, ale mogę pokruszyć.
  • 1951 / 14 / 0
alpraz zmniejszy lęki społeczne, ale zbije zarówno euforię, empatię jak i pobudzenie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.