Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 51 / 0
Toshiba pisze:
zawsze powtazam sobie ze bede bral po 6mg clona nie wiecej po tyg jem po 20 tabletek 2mg kilka razy dziennie... ani sie obejze jak mija 2 miesiace a ja jestem w zupelnie innym srodowisko nowi ludzie jakies wezwania z sadow a ty nic nie pamietasz... Moim zdaniem to najgorszy syf jest ze wszystkich....
Toshiba przy takich dawkach też bym się zastanawiał %-D może po 2 tabletki kilka razy dziennie ??
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 476 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Schizool »
Właśnie, brałeś duże dawki, ale przez krótki okres czasu. A ja leczniczo aplikowałem sobie ostrożnie po 1, 2 a czasem 3mg na fazkę od połowy 2008 roku i któregoś dnia (początek tego roku?) poczułem, że jestem doszczętnie zniszczony, bo żadna dawka mnie nie robi. Kurwa, trzeba będzie uderzyć do lekarza i ślinić się przez neuroleptyki do wakacji, by odstawić to draństwo. Ale czuję (jeszcze po tym Twoim poście, że po przerwie znów Ciebie porobiło :-D ), że klon i ja mamy przed sobą długą przyszłość <_<
Uwaga! Użytkownik Schizool nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / / 0
co to znaczy poczuc sie doszczetnie zniszczonym po klonach lol?
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 476 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Schizool »
Co znaczy? A to, że pomimo wjebania nie wiadomo jakiej dawki czujesz wciąż przeszywające cię gówno dnia codziennego. Czyli rekreacja się kończy, pozostaje tylko placebo. I dowiadujesz się, że jesteś i tak wjebany w to białe draństwo z krzyżykiem ;)
Uwaga! Użytkownik Schizool nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 25 / 0
Za komuny wszystko było w Pewexie z krzyżykiem, jeden lek na wszystko i ludzie zdrowi chodzili %-D %-D %-D

P.S. Ale prawde mówisz, jutro ide po pake klonów bo mnie prąd w nocy po kręgosłupie jedzie jak zmniejszyłem dawke :-/
Non omnis moriar.
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Za komuny wszystko było w Pewexie z krzyżykiem, jeden lek na wszystko i ludzie zdrowi chodzili
Możesz to wyszczególnić.
http://tomi001.prv.pl
  • 225 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Wierzaca »
Ta, mnie też to zainteresowało...
I don't think that there's anything worse in the world than being ordinary .
  • 1743 / 25 / 0
Fenacetyna - taka tam sobie substancja :)
Non omnis moriar.
  • 974 / 17 / 0
witam wszystkich dawno mnie nie było,.. ale nie miałem dostępu do neta. Otóż popiłem sobie ostro na początku lutego i trafiłem do szpitala gdzie nadal przebywam :cheesy: Byłem w tak beznadziejnym stanie, że ak tylko trochę się poprawiło postanowiłem pójść na całość i odstawić benzodiazepiny. Byłem na dawkach 4,5 mg klona lub alpra dziennie lub ok 10 mg lorazepamu. od 16.02 do 25.02 podawali mi klona stale redukując. Już 12 dzień nie jem klonów to mój absolutny rekord od maja zeszłego roku kiedy to zacząłem ciągi na benzosach. Powiem Wam, że nie jest lekko. Najgorsze fizyczne efekty odstawienne przeszły, ale psycha bardzo mozolnie dochodzi do siebie.
Stwierdzam po raz kolejny, że nic się nie równa koszmarowi odstawiania benzo. I do niczego mnie tak nie ciągnie jak do tych tabletek, do żadnej innej używki.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 25 / 0
Oj znam to uwierz, jutro ide do psychiatry po skierowanie na detoks - zespół zależności mieszanej alko+bdz...
Non omnis moriar.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.