Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2534 / 594 / 0
Benzo nasila działanie depresyjne,sedacje.Ale euforie może spłycić.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2806 / 362 / 0
@Atropolamine no o to mi chodzi . A z euforia to różnie jest .
  • 8 / 2 / 0
siema
oksykodon + klony ile na pierwszy raz bez tolerki i czy w ogole warto to miksowac
walilem 12mg Xanaxu i 40oxy to ledwo przezylem wiec chcialem tera 20 w kinol i najwyzej dorzucic
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2023 przez minx87, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 586 / 123 / 0
@minx87
Jak już musisz to oxy 20-40 sniff i po godzinie 1-2g klona pod język.
Mix jest niebezpieczny,, dwocg kolegów jebalo od tego.
Sprawdz niska dawke mixu a potem zawsze mozesz wszwvbdmmz
  • 51 / 5 / 0
Dawka 80mg morfiny IV robi mnie wspaniale(ampułki), ale czuję że mógłbym walnąć spokojnie i 120mg. Następnym razem chcę walnąć więc 100mg.

Do tego mam ampułki relanium (10mg/AMP.). Sama dawka rolek gdyby chodziło o podanie doustne to dla mnie nic, bo ostatnimi razami (2-3 miechy) jak brałem po zapiciu to od razu 50-100mg diazepamu. Tolerka tak szybko u mnie nie spada.

Reasumując: czy dodanie 10mg diazepamu IV do bezpiecznej dla mnie dawki majki może zmienić coś na gorsze? Ryzyko przedawkowania? Gorsza euforia/wjazd niż po samej majce? Co myślicie
adhibe rationem difficultatibus
  • 2394 / 653 / 0
u mnie jakiekolwiek benzo do opiatów dodane zbija euforie i zwiększa sedację a to nie tego szukam w opio. WIęc jak na moje benzo niszczą opiatową fazę. CO innego pregabalina w odpowiedniej dawce. NIe kasuje euforii zaś fazę powiększa i to srogo

05 września 2023przekletykozisyn pisze:

Reasumując: czy dodanie 10mg diazepamu IV do bezpiecznej dla mnie dawki majki może zmienić coś na gorsze? Ryzyko przedawkowania? Gorsza euforia/wjazd niż po samej majce? Co myślicie
na moje chujowy pomysł o ile nie jesteś uzależniony od benzo. Będzie słabszy wjazd i euforia ale za to większe upierdolenie i nieogar. co do przedawkowania iv sie nie wypowiadam bo za mało się w iv w życiu bawiłem żeby zabierać głos w tych tematach.
  • 51 / 5 / 0
W takim razie walnę samą majkę, a diazepam innym razem, lub ewentualnie diazepam domięśniowo parę godzin po majce, żeby nie psuć euforii. Dzięki
Ostatnio zmieniony 05 września 2023 przez przekletykozisyn, łącznie zmieniany 2 razy.
adhibe rationem difficultatibus
  • 3231 / 549 / 0
Ja opio będzie schodzić to wtedy benzo zajebiste.
Najlepszy mix. Uzależnienie nieodwracalne.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 917 / 235 / 0
05 września 2023przekletykozisyn pisze:
Dawka 80mg morfiny IV robi mnie wspaniale(ampułki), ale czuję że mógłbym walnąć spokojnie i 120mg. Następnym razem chcę walnąć więc 100mg.

Do tego mam ampułki relanium (10mg/AMP.). Sama dawka rolek gdyby chodziło o podanie doustne to dla mnie nic, bo ostatnimi razami (2-3 miechy) jak brałem po zapiciu to od razu 50-100mg diazepamu. Tolerka tak szybko u mnie nie spada.

Rolka w szkle i brąz czy majka w jednej pompce to gwarancja dobrego wejścia. Spokojnie te 2ml dociągnij do majki, tylko nie mieszaj:)
  • 2806 / 362 / 0
Jeśli masz morfine w ampółkach i relanium w ampółkach to możesz dać w jednej pompce .. ja tak robiłem i relanium przy opio powoduje helikopterek w głowie więc wejście jeszcze lepsze :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.