Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2916 / 242 / 0
Ja bym z tego mixu wywalił piwa i byłoby super. Ewentualnie zredukował ilość do jednego, bo alko z pewnością przebiłoby się przez kodę (alkohol zazwyczaj klepie mnie bardzo mocno). Poza tym alko + benzo działają synergicznie, na to też trzeba wziąć uwagę.

Do opio moim ulubionym benzo był diazepam, obecnie przez wzrost tolerki jest to nitrazepam. Próbowałem wielu benzo (choć nie wszystkich), jednak te dwa mi najbardziej podeszły. nitrazepam to jakby połączenie najlepszych cech diazepamu i bromazepamu, niestety tolerka na niego szybko idzie w górę.
Dawny nick: tur3k
  • 215 / 33 / 0
Swego czasu popularny był miks :kompot(ew.zielonka),diphergan i relanium.Wszystko w jednej pompce i na jeden strzał.Ludzie z wyjechaną ostro w górę tolerancją robili przed strzałem podkład z dolarganu.Takie połączenie gwarantowało całkowitą zwałe,choć często zdarzały się zejścia śmiertlene,bo wiadomo-apetyt rośnie w miarę jedzenia,a ćpunom zawsze mało atrakcji i dokładają do pieca wszystko co mają pod ręką i ile wlezie.
Dla ciekawostki dodam,że po takich miksach,organizm się tak od nich uzależnia,że gdy braknie jednego składnika,delikwent ma regularne objawy głodu.Może nie w takim stopniu jak bez "bazy opio "ale nerwówka jest równie silna.
  • 2 / / 0
klonazepam (2mg) + kodeina (300mg) + kilka kielonów wódki też ładnie robi
  • 501 / 7 / 0
Xanax (2 mg) + kodeina (ok. 800 mg - duża tolerancja) + prometazyna (75 mg) = totalny chillout
  • 647 / 63 / 0
ja walnałem po 2miesiacach przerwy od benzo 2mg alpry do tego 7ml mietka do ktorego wsypałem z 200mg 3cmc skonczyło sie tak ze zerwało mi film i obudziłem sie z wielkim siniakiem na przegubie a juz tak ładnie wygladały moje łapy\
  • 3854 / 312 / 0
wolfster pisze:
Xanax (2 mg) + Kodeina (ok. 800 mg - duża tolerancja) + Prometazyna (75 mg) = totalny chillout
To widzę, że podobnie dzisiaj zadziałałem. 2 mg alpry, kolba MJ i objazd po aptekach, aby zażyć 750 mg mg kody. Mam jeszcze piwo i ćwiartkę rudej, i zastanawiam się po jakim czasie (i czy w ogóle) warto zarzucić klona, tudzież eti. Ech, ćpuńskie rozterki :-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 779 / 45 / 0
bupra w sporej ilości utrzymuję poziom z fazą z klonami więć jest dobrze :cheesy:
  • 16 / / 0
Miksik bardzo przyjemny. Można powiedzieć że substancje się uzupełniają i dają niezły odlot.
Xanax 1mg + MST Continus 200mg na start; później dołożenie 100mg majki i rozluźnienie niesamowite jednakże zakończone urwanym filmem. xD
Tak ogólnie to mój pierwszy raz z benzo :D i to zakończony nad wyraz bardzo pozytywnie.
Kilka dni później kolejny test:
Jednak Bromazepam + Majka wyglądało jakby benzo w ogóle nie weszło. Wiecie dlaczego?
  • 1344 / 145 / 8
75mg DXM
75mg dimenhydrynatu
20mg hydroxyzyny
1mg klonazepamu
2mg alprazolamu
750mg kodeiny

wszystko poza kodeiną wzięte na raz popite napojem gazowanym.
po ok. 45min kodeina również popita pepsi.

było świetnie, polecam. :-D
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 6 / / 0
Cześć. Pisząc wśród znawców tematu jestem trochę zmieszany. Miałem dzisiaj pierwszą próbę z miksami (z tego co mam dostępne). Najpierw 120 czytsej kody (jest dostępna w UK, a więc bez żadnych ekstrakcji), po dwóch godzinach zdecydowałem się zapodać 10 dizepamu, 200 tramadolu, dwa łyki wiskacza, zakończyłem 150 kody. Pewnie spipeprzyłem miks przez brak doświadczenia, ale generalnie lekki light - może za duża sedacja, ale faktem prawie nie spałem poprzedniej nocy. Bałem się walić dawki, jakie niektórzy z Was opisywali. Jestem miesiąc po operacji, biorę zastrzyki antyzakrzepowe, osobne leki na sen (mirtazapine) i nie chciałem przesadzić za pierwszym razem. Coś podać, aby przedłużyć light? Dla mnie - mam tylko tramadol, kodeinę, diazepam i xanax. Pozdro.
Choćbym kroczył ciemną doliną,
zła się nie ulęknę,
bo Ty jesteś ze mną!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.