Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Jak bardzo sama benzydamina na nerki szkodzi? Ktoś się nieco bardziej ode mnie zna?
benzydamina wypłukuje witaminy, na pewno żelazo i magnez, ale także wiele innych.
Może spowodować uszkodzenie siatkówki. To właśnie przez to powidoki zostają czasem na wiele miesięcy po tripie.
Dobrze byłoby się wesprzeć jakimiś artykułami naukowymi, ale nie wiem czy ktoś to badał. Jak będzie mi się chciało to może poszukam, ale ostatnio rzadko mi się chce cokolwiek ;)
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Ogólnie podsumowywując muszę się przyznać że jestem jebanym wrakiem ludzkim nie zasługuje na choć odrobinę współczucia sam sobie zgotowałem ten los. Czasami żałuje że zdarzyłem się odratować gdy przedawkowałem 9 gałek musz. wtedy naprawdę prawie zdechłem, powinienem wtedy skrócić sobie cierpienia związane z jebanym ćpaniem.
(Mt 10, 33).
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.