Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
o przekazanie w moje rence moderatury tego wątku, z którego zobowiązęzuję sie od zaraz w trybie natejchmiastowym bezwzłocznie usunąć wszelkie posty odnoszęce się do innych zwierząt , lub też, przez szacunek dla wypowiadajacych się o nich szacownych klijentów Najczcigodniejszej Al-dministhsabbatchancji , rzeczone posty przenieść do wydzielonego wątku,który mógłby sie nazywać się np. Grzyby I Inne Zwierzęta.
Polecając się oświeconej i oświetlającej drogi naszych zdysocjowanych jaźni nieomylnej i suwerennej Pamięci Potężnych Hyperimperialnych Serwerów Namaszczonej Adminisrancji
załanczam załączony poniżej opracowany przezemie zamodzielnie przykład "Wzorcowego Posta Miesiąca", jako ilustrację nowego, konstruktydefinitywnego stylu postowania jaki chciałbym lansować w tym wątku.
z poważaniem
agent "Elka"
Hej,a wracając do tych ślimczaków, to dzisiaj takiego jednego przyniosłem sobie nieopatrznie do domu razem z grzybkiem , ale że humor miałem taki jak i zbiór, ;-) , zatem i temu stworzeniu postanowiłem darować, i wypuściłem biedaka do ogródka. Zastanawia mnie jaki humor będe miał,kiedy zobaczę go znowu na jakimś grzybie na tamtej łące pięć kilometrów dalej, albo i dalej . Od tego zależy czy wówczas zsadze go uprzejmie na miejscu,czy znowu dopiero u mnie w ogródku.
Mam nadzieję,że duch grzyba nie zdrzemnał się np. obok , np. na muszli tego mięczaka i nie obudzi się np. w połowie drogi . Na pewno zapamiętał mnie i trafi jakby co, ale przyznam Że wolałbym jednak mieć go juz teraz tu, z innymi.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
atem i temu stworzeniu postanowiłem darować, i wypuściłem biedaka do ogródka. Zastanawia mnie jaki humor będe miał,kiedy zobaczę go znowu na jakimś grzybie na tamtej łące pięć kilometrów dalej, albo i dalej .
Ślimaki nie są okej i są złe.
Plankton pisze: Myślicie że krowa która wpierdala grzybki miała by kopiące mleko, to by było coś :-) .
A na biologię chodziłeś? :-p
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Ciekawe co ślimak czuje jak zje pół grzyba.
Bo krowa to chyba na tyle podobna do człowieka, że ma fazę. Tylko musi zjeść kilka razy więcej grzybków.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.