- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
08 września 2020dysocjat pisze: baklofen - wzmacnia i wydłuża działanie fentanylu i innych opio . Fajnie komponuje się z kodeiną i benzo . Nigdy nie biore więcej niż 50-75mg bo już stan po nim wtedy przestaje być przyjemny (jak dla mnie) a nawet trochę zbić "eufo" opiatową .![]()
"Rutyna to rzecz zgubna "
06 października 2020Retrowirus pisze:Jaka konfiguracja z koda? Moja dawka kody zwykle to 360. baklofen- zerowa tolerka. Ile baklo? Przed koda? Razem?08 września 2020dysocjat pisze: baklofen - wzmacnia i wydłuża działanie fentanylu i innych opio . Fajnie komponuje się z kodeiną i benzo . Nigdy nie biore więcej niż 50-75mg bo już stan po nim wtedy przestaje być przyjemny (jak dla mnie) a nawet trochę zbić "eufo" opiatową .![]()
chociaż 3 dni brać pregabalinę (ja biorę na stałe) 75mg rano i 75mg ok 14
i codziennie 50 do 75 mg baclofanu np ok 16
To się fajnie utrzymuje w organizmie i po 3 dniu jest naprawdę pozytywna jazda :)
13 września 2020FajnieJest pisze: >zezryj caly sloik 50x25mg w tydzien
>za mocne toto
Stary, podziwiam i chyba w sumie masz szczescie ze nie zszedles.
24 września 2020Politoksyman pisze: No ja powiem że mix Baklofnu+klonazepamu to wymysł szatański:D
350-400mg baklofenu+18mg klona to już masakra tak wypierdalo mnie w kosmos że od razu na miasto wytrzeszcz wyjebane na wszystko, zaczepianie ludzi, przechodniów głośna muzyka w chacie, gadanie samym ze sobą odpierdalnie 0 hamulców nawet nie bedę pisał co ja robiłem na mieście:D kończyło się w szpitalu albo zakuwanie przez psów i szpital w pasach. Ale nie zawsze
Największa dawka to 26 tabletek baklofenu 25mg to już nogi miałem jak z waty i bardzo miękko się chodziło po ulicy
W domu jak się kładłem spać i było ciemno to czułem wiele razy jak krew w mózgu normalnie mi pływ, bałem się wtedy wylewu, przyszli raz szaracy po mnie byli we dwójkę porozumiewali się telepatycznie, jeden mówi do drugiego zabiramy go??? A drugi nie czas jeszcze na niego i rozpłynęli się dosłownie pamiętam to jak dziś, a czym się kończą końskie dawki baklofenu?
Rzyganiem deziorentacją, robieniem rzeczy o których nawet nie wiesz, raz mnie matka nagrała telefonem to fruwało pełno kulek kolorywch koło mnie, wylatywały i wlatywały we mnie dosłownie jak na cmentarzu wiele razy tańczyłem ze śmiercią.
JAk dla mnie mix baklo+klony w dużych ilociach może zakończyć się w ZK z tego względu że nie ma dla ciebie rzeczy niemożliwych+0 hamulców i lęków przed niczym i nikim
PS: Tu się nie ma co chwalić pasami czy ZK. Ja ZK dzięki adwokatowi który jest z dziada pradziada w branży uniknąłem 6 msc izolacji w formie zastępczej kary pozbawienia wolności. A, że znajomy to zabuliłem tylko 1100 zł, powiedział mi, zawijaj na kilka miesięcy za granicę, broń Boże samolotem, a ja załatwię sprawę. Dotrzymał słowa. A więzienie jest według mnie najgorszym kurestwem po stałym kalectwie, nawet bezdomność lepsza, bo masz tą chujową wolność. I szaraki też na szczęście do mnie nie zawitali :-) Zresztą mało pamiętam, bo większość nocy przespałem, pamiętam, że miałem pojebane sny, ale nie zapamiętałem ich zaraz po przebudzeniu i poszły w pizdu. Ale wiem, że na bank były pojebane jak 150 :-) Pozdrawiam.
https://juliasdfghjkl.files.wordpress.c ... 05/pm2.jpg
02 sierpnia 2020DarkKnight147 pisze: @Anabolik jak tam testy idą? =)
Aktualnie jestem na Pregabie 150-75-75, a że mam zapas Baclo to myślę, żeby uciąć Prege do 75-0-75 i dorzucić Baclo 50-0-0. Chociaż obawiam się czy Baclo brany codziennie nie straci uroku![]()
morfina / metkat i.v bsclo/lorafen było spoko
Tetwaz baclo 60 bupra 1.6pręga 600 lorafen 5mg MPH 80mg p o
Jest spoko polecam
29 stycznia 2020OdwiertKorzenny pisze: baklo + kofeina = znosi zamułkę, lekko podbija euforię (to zależy jak kto toleruję kofeinę), kawka smakuję bardzo dobrze (kto popijał kawę do GBL ten wie o co chodzi)
29 stycznia 2020OdwiertKorzenny pisze: baklo + sprężone powietrze = ogromne pierdolnięcie w łeb, slow motion, błyszczące świecące kolorki, uczucie jak po tryptaminach
a to jest ciekawe, sam nie próbowałem takiego miksu nigdy, ale moze wie ktos dlaczego propan butan izobutan działa tak "psychodelicznie", sam przezylem cos w tym stylu w polaczeniu mj i gazu i nigdy nie doszedlem do tego dlaczego sa takie, a nie inne efekty
03 października 2020xotic pisze: W poniedzialek pojdzie miks baklo + heroina i z edytuje posta
Ale podjarany juz jestem :D
I Noddy na max ile mi kurwa autobusów uciekło
A teraz jestem na mixie baclo MPH prega klon bupra i trochę alko jest konkretnie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/nabrzeskiej.jpg)
Magazyn z narkotykami na dachu budynku
Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/listrzaskowski.jpg)
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/medweedartykul_2025-05-22-18.png)
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną
W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.