4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 708 / 6 / 0
PYTANKO: Dzis wpadl do mnie stary znajomy. Jako ze mial karton acatarow (rozwozi leki) postanowilismy zrobic kota.
ZROBIONY METODA 15min z 2 paczek i 600mg nadmanganianu
Dobrze przefiltrowany. Kolega szedl na pierwszy ogien. Z 12 ml podal iv 8 ml.Zrobil sie caly czerwony , zaczol mocno oddychać (jak twierdzi nie mogl nabrac powietrza- "jakbym mial tone cegieł na klatce, kazdy wdech byl plytszy i cięższy", uczucie scisku w glowie jak po ciezkim wysilku, brak dzialania typowego dla kota.

Nie wiem dlaczego tak sie stalo , kot był zrobiony dobrze ?, ktos wie co moze byc przyczyna?Może została tam pefka ?

Filtrowalismy gdy barwa na sciankavh byla brazowa a wszystko pachnialo owocami.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 205 / 1 / 0
No właśnie jak to jest z tym apselanem lepiej robić na cieplo czy zimno? Wale kota od 3lat praktycznie codziennie i Zawsze acatar ( u mnie 11.50zl to jak tu nie walic xd) i jak czytam jak ludzie sie tu pierdola z synteza to mi sie noz w kieszeni otwiera. Ja robie kociaka metoda na cieplo i zajmuje mi to 10min max a nie jak niektorzy pisza 2-3h. Moim zdaniem sekret dobrego kota tkwi w odpowiedniej temperaturze octu najlepiej jak zaczyna sie gotowac wtedy po zalaniu masy tabletkowej momentalnie wypierdala bloto na pol szkanki a jak jest troche za chlodny to robi sie maly korzuszek i to dopiero po kilku sekundach. Pozniej oczywiście wrzatek 2min mieszania i od razu filtracja wychodzi lekko zoltawy jak chszczony browar. Krotko mowiac szybko i skutecznie kot od razu po zalaniu przybiera brozowa barwe chyba ze ocet lub woda sa za malo podgrzane wtedy robi sie lekki fiolet i musi postac 5min dluzej zeby zbrozowiec. Po 10min jest sie juz w kocim niebie i jak ktos wcześniej wspomnial warto wczesniej zarzucic estazolam wtedy to juz calkiem bajka :D Ale ogolnie to chcialem spytac jak robicie kota z apselanu zeby uzyskać jak najlepszy efekt? Raz w zyciu wyszedl mi kozacki faza jak po aca robilem wspomniana metoda a tak to wypada raczej mizernie poza tym jednym razem tak to slabiutko w porownaniu z aca. Licze na jakies porady jak wydobyc moc z apselanu bo wiem ze drzemie w nim potencjal tylko akurat metoda ktora sprawdza sie świetnie w przypadku acataru tutaj jakos nie pasuje. Pozdr
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 1888 / 422 / 4
locek pisze:
No właśnie jak to jest z tym apselanem lepiej robić na cieplo czy zimno? Wale kota od 3lat praktycznie codziennie i Zawsze acatar ( u mnie 11.50zl to jak tu nie walic xd) i jak czytam jak ludzie sie tu pierdola z synteza to mi sie noz w kieszeni otwiera. Ja robie kociaka metoda na cieplo i zajmuje mi to 10min max a nie jak niektorzy pisza 2-3h. Moim zdaniem sekret dobrego kota tkwi w odpowiedniej temperaturze octu najlepiej jak zaczyna sie gotowac wtedy po zalaniu masy tabletkowej momentalnie wypierdala bloto na pol szkanki a jak jest troche za chlodny to robi sie maly korzuszek i to dopiero po kilku sekundach. Pozniej oczywiście wrzatek 2min mieszania i od razu filtracja wychodzi lekko zoltawy jak chszczony browar. Krotko mowiac szybko i skutecznie kot od razu po zalaniu przybiera brozowa barwe chyba ze ocet lub woda sa za malo podgrzane wtedy robi sie lekki fiolet i musi postac 5min dluzej zeby zbrozowiec. Po 10min jest sie juz w kocim niebie i jak ktos wcześniej wspomnial warto wczesniej zarzucic estazolam wtedy to juz calkiem bajka :D Ale ogolnie to chcialem spytac jak robicie kota z apselanu zeby uzyskać jak najlepszy efekt? Raz w zyciu wyszedl mi kozacki faza jak po aca robilem wspomniana metoda a tak to wypada raczej mizernie poza tym jednym razem tak to slabiutko w porownaniu z aca. Licze na jakies porady jak wydobyc moc z apselanu bo wiem ze drzemie w nim potencjal tylko akurat metoda ktora sprawdza sie świetnie w przypadku acataru tutaj jakos nie pasuje. Pozdr
jaki kolor PO FILTRACJI / PO REAKCJI / PO UKAZANIU SIE CZARNEGO UJSTWA / ma Twój metkat? wychodzi Ci lekko żółtawy czy lekko słomkowy? a może to kolor bardziej lekko brązowy? jeżeli tak... to polecam poczytać :
metkatynon-szkodliwo-t29441.html

jak długo trwa Twoja FAZA? na tym co robisz? peak? stymulacja? zejście?
DXM
  • 205 / 1 / 0
DuchPL po filtracji lekko zoltawy przy reakcji od razu robi sie brazowe bloto ale ocet jak i woda musza byc dobrze podgrzane im wieksza temp. tym lepsza bania zauwazylem B-) U mnie peak trwa 1-2h max pozniej zostaje stymulacja a ze zjazdem to ostatnio loteria raz jest raz nie ma tyle ze kota wale prawie codziennie od 3 lat i dziwie sie jeszcze kopie wogule xd Przewaznie to gram w gierki na fazce np. w fifke lubie pograc na kocie i fajnie tez sie gada najlepiej jak rozmowca tez jest zrobiony to mozna na każdy temat gadac :-D Moim zdaniem kot najlepiej sprawdza sie miedzy ludzmi taka towarzyska substancja walenie samemu to troche marnowanie potencjalu polecam wyjsc na miasto po kocie :-) A ty dlugo juz z kotkiem masz do czynienia? I co robisz na peaku? :-P
  • 30 / / 0
Kurcze, to wszystko co piszecie o Cm*V,2, KMnO4 + 5H2C2O4 + 3H2SO4 → 2MnSO4 + K2SO4 + 8H2O + 10CO2 , reakcji na zimno - przerasta mnie :-( Ja robie na cieplo i jest duza euforia a slaby speed (po 2 Apselanach - a biore juz kilka miesiecy, wiec mam chyba tolerke).

A propo - probuje rzucic metkata schodzac z dawek i wlasnie zazylem 16tabl. (80% dawki) i dzialanie i wejscie jest chyba identyczne... ;-) (Wejscie - ten nagly gorąc w mozgu i w ciele - znacie to? ;-) Jutro 90% dawki a pojutrze 70% - taki plan moze dziwny opracowalismy z psychologiem, bo raz dawka w dol a potem w gore ze tak powiem "w nagrode" - moze sie udac... Bo rzucic odrazu - wielokrotnie probowalem - bezskutecznie - jak nie wezme to nie mam sily wstac z lozka :-( O pracowaniu nie ma mowy - tam trzaba byc na chodzie, byc kumatym, usmiechac sie itd.

A wy wpobowaliscie to rzucac? Ostatnio przelezalem na glodzie bite 1,5doby... (bo ciagu 44 godzin bez spania) Nie mialem sily nawet zjesc. Dopiero wizja jazdy po dawke ruszyla mnie z wyrka :)
Medikinet 20-20-0
Wellbutrin 150
Sertalina 50mg
Pregabalina 300-0-300
Sulpiryd 200

Hydroxyzyna 0-0-50
  • 108 / 1 / 0
a im mniej kwaśne tym metkat staje się taki... niewyraźni "kurwa o co Ci chodzi"
No dokłądnie :D idealnie to określiłeś "taki...niewyraźny". Czuc to dokładnie w metkacie robionym bez octu z dodaniem kwasku po reakcji. Nie jest zły ale wyczuwalnie inny. Ludzie na forum bardzo zachwalali tą metodę gdzie ekstrahujemy pefke IPA, przeprowadzamy reakcje w małej ilosci wody/NaCl do iniekcji i podajemy dożylnie, podobno najlepszy z najlepszych metkat. Osobiscie nie próbowałem iv, ale wypity działa "tak...niewyraźnie".
  • 205 / 1 / 0
Ktos tam napisał wcześniej żeby apselan robić w kubeczku na mocz. Potwierdzam wychodzi praktycznie taki jak z acataru a robiony w szklanym naczyniu kopal dużo słabiej. Taka pierdola a robi różnice i to duza :-)
  • 1521 / 72 / 0
Co to kurwa za pokolenie, wiecie ze te uczucie ciepla i dusznosci to benzaldehyd? Kota tam prawie w ogole nie macie, synteza powinna trwac z 40mim minimum, a i tak jest to sredniawka. 3 lata walic codziennie metkat robiony w 15min, trzymajcie mnie. Jeszcze troche i bedziedzie sie nadawac jedynie do You Can Dance 24h edition hahahaha

I te zmywanie otoczki w ryju...
Nie wychodzi Wam na zimno bo cisnieniówy jestescie, nie czekacie do konca reakcji. Dobry metkat nie ma prawie w ogóle speeda, a wejście to jak wygrana w totka. Dam Wam przepis póki jeszcze w kabel trafiacie, i korzystajcie tylko z acataru, apselan to gówno:
1. Higienicznie pokruszone tabsy z pefką zalać 1ml octu i 6 ml wody, dokladnie wymieszac by sis cala pefka rozpuscila i przefiltrowac i schlodzić.
2. Osobno rozpuscic w 3ml wody 3 pokruszone tabletki KMnO4, zlać otrzymany roztwór do pojemnika z pefką, jesli cos zostanie nadmanganianu nierozpuszczonego to jego juz nie ruszamy, wypierdolic.
3. Wsio do lazni wodnej zimnej i do lodówki, zamieszac by się r-r połączyły
4. Jak wytrącą się kłaki filtrujemy

Dla wyjątkowych cisnieniów:
Uzyc lazni wodno lodowej, mieszac przez caly czas trwania reakcji.

Teraz macie szansę dowiedzieć się jak działa metkat. Jest to jedna z najprostszych metod jakie mialem okazje wypróbowac, lepsze wymagają IPA/acetonu i więcej roboty. W 2h powinno sie wszystko zamknąć.

Im wolniej synteza zachodzi, tym lepiej, to co tu przeczytalen zjezylo mi wlosy :motz:

Ps. metkat to ścierwo.
tekst powyżej =/= prawda
  • 30 / / 0
Satif - mam pytanie. Zrobilem jak pisales. Nie wiem co to łaźnia wodna zimna - wiec wsadzilem te 10 ml mieszane uwczesniej przez 20sek.do lodowki. Stalo 2,5godz. Zrobilo sie brazowe po niecalej godzinie (mieszalem 2x). Na koniec zgestnialo troche. Ale klaczkow nie widzialem, bo to bylo cale ciemne! Mialo sie wyklarowac? W dzialaniu - niestety identyko z moja metoda na cieplo (ktora dalem w pierwszym poscie tego watku) - ktora trwa 20min. Pobudzenie, trzesace sie rece, i malutka euforia. Aha, uzylem 1 op.Apselanu, ale reszta tak jak pisales.
Medikinet 20-20-0
Wellbutrin 150
Sertalina 50mg
Pregabalina 300-0-300
Sulpiryd 200

Hydroxyzyna 0-0-50
  • 30 / / 0
Uzylem tym razem 1op.Acataru, ale 2h w lodowce nie bylo szans wytrzymac czekac (po wczorajszej porazce z Aspelanem gdy po 2,5h bylo wciaz brazowe geste - ale po podaniu byl kop i spore pobudzenie), wiec po 20min.wyjalem z lodowki.
Piszesz ze 40min.to minimum - a wiec po 40min.w temp.pokojowej byly klaczki a na gorze zolty plyn. Oczyw.filtracja. Podalem i.v. - i dupa! Dzialanie slabe (4miesiace biore) - mniejsze (fakt, troche poszlo poza zyle) niz po metodzie na cieplo . I brak pobudzenia (moze efedryny-ktora zdajsie przeszla w metkat?) - tego mi brak, i kopa (wiem ze trucizna).
Bylo slabo :-( Czemu?
Ale chyba to delikatne poprawienie nastroju Acatarem trwalo dluzej niz zwykle metodą na cieplo.
W moich aptekach Apselan co uzywam do metody na cieplo - 6zl, a Acatar 14zl :-(

Ktos potwierdza powyzsza metode Satifa?

Ktos zna dzialajaca metode na zimno do Apselanu?
Medikinet 20-20-0
Wellbutrin 150
Sertalina 50mg
Pregabalina 300-0-300
Sulpiryd 200

Hydroxyzyna 0-0-50
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.