Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ZROBIONY METODA 15min z 2 paczek i 600mg nadmanganianu
Dobrze przefiltrowany. Kolega szedl na pierwszy ogien. Z 12 ml podal iv 8 ml.Zrobil sie caly czerwony , zaczol mocno oddychać (jak twierdzi nie mogl nabrac powietrza- "jakbym mial tone cegieł na klatce, kazdy wdech byl plytszy i cięższy", uczucie scisku w glowie jak po ciezkim wysilku, brak dzialania typowego dla kota.
Nie wiem dlaczego tak sie stalo , kot był zrobiony dobrze ?, ktos wie co moze byc przyczyna?Może została tam pefka ?
Filtrowalismy gdy barwa na sciankavh byla brazowa a wszystko pachnialo owocami.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
locek pisze:No właśnie jak to jest z tym apselanem lepiej robić na cieplo czy zimno? Wale kota od 3lat praktycznie codziennie i Zawsze acatar ( u mnie 11.50zl to jak tu nie walic xd) i jak czytam jak ludzie sie tu pierdola z synteza to mi sie noz w kieszeni otwiera. Ja robie kociaka metoda na cieplo i zajmuje mi to 10min max a nie jak niektorzy pisza 2-3h. Moim zdaniem sekret dobrego kota tkwi w odpowiedniej temperaturze octu najlepiej jak zaczyna sie gotowac wtedy po zalaniu masy tabletkowej momentalnie wypierdala bloto na pol szkanki a jak jest troche za chlodny to robi sie maly korzuszek i to dopiero po kilku sekundach. Pozniej oczywiście wrzatek 2min mieszania i od razu filtracja wychodzi lekko zoltawy jak chszczony browar. Krotko mowiac szybko i skutecznie kot od razu po zalaniu przybiera brozowa barwe chyba ze ocet lub woda sa za malo podgrzane wtedy robi sie lekki fiolet i musi postac 5min dluzej zeby zbrozowiec. Po 10min jest sie juz w kocim niebie i jak ktos wcześniej wspomnial warto wczesniej zarzucic estazolam wtedy to juz calkiem bajka :D Ale ogolnie to chcialem spytac jak robicie kota z apselanu zeby uzyskać jak najlepszy efekt? Raz w zyciu wyszedl mi kozacki faza jak po aca robilem wspomniana metoda a tak to wypada raczej mizernie poza tym jednym razem tak to slabiutko w porownaniu z aca. Licze na jakies porady jak wydobyc moc z apselanu bo wiem ze drzemie w nim potencjal tylko akurat metoda ktora sprawdza sie świetnie w przypadku acataru tutaj jakos nie pasuje. Pozdr
metkatynon-szkodliwo-t29441.html
jak długo trwa Twoja FAZA? na tym co robisz? peak? stymulacja? zejście?
A propo - probuje rzucic metkata schodzac z dawek i wlasnie zazylem 16tabl. (80% dawki) i dzialanie i wejscie jest chyba identyczne... ;-) (Wejscie - ten nagly gorąc w mozgu i w ciele - znacie to? ;-) Jutro 90% dawki a pojutrze 70% - taki plan moze dziwny opracowalismy z psychologiem, bo raz dawka w dol a potem w gore ze tak powiem "w nagrode" - moze sie udac... Bo rzucic odrazu - wielokrotnie probowalem - bezskutecznie - jak nie wezme to nie mam sily wstac z lozka :-( O pracowaniu nie ma mowy - tam trzaba byc na chodzie, byc kumatym, usmiechac sie itd.
A wy wpobowaliscie to rzucac? Ostatnio przelezalem na glodzie bite 1,5doby... (bo ciagu 44 godzin bez spania) Nie mialem sily nawet zjesc. Dopiero wizja jazdy po dawke ruszyla mnie z wyrka :)
Wellbutrin 150
Sertalina 50mg
Pregabalina 300-0-300
Sulpiryd 200
Hydroxyzyna 0-0-50
a im mniej kwaśne tym metkat staje się taki... niewyraźni "kurwa o co Ci chodzi"
I te zmywanie otoczki w ryju...
Nie wychodzi Wam na zimno bo cisnieniówy jestescie, nie czekacie do konca reakcji. Dobry metkat nie ma prawie w ogóle speeda, a wejście to jak wygrana w totka. Dam Wam przepis póki jeszcze w kabel trafiacie, i korzystajcie tylko z acataru, apselan to gówno:
1. Higienicznie pokruszone tabsy z pefką zalać 1ml octu i 6 ml wody, dokladnie wymieszac by sis cala pefka rozpuscila i przefiltrowac i schlodzić.
2. Osobno rozpuscic w 3ml wody 3 pokruszone tabletki KMnO4, zlać otrzymany roztwór do pojemnika z pefką, jesli cos zostanie nadmanganianu nierozpuszczonego to jego juz nie ruszamy, wypierdolic.
3. Wsio do lazni wodnej zimnej i do lodówki, zamieszac by się r-r połączyły
4. Jak wytrącą się kłaki filtrujemy
Dla wyjątkowych cisnieniów:
Uzyc lazni wodno lodowej, mieszac przez caly czas trwania reakcji.
Teraz macie szansę dowiedzieć się jak działa metkat. Jest to jedna z najprostszych metod jakie mialem okazje wypróbowac, lepsze wymagają IPA/acetonu i więcej roboty. W 2h powinno sie wszystko zamknąć.
Im wolniej synteza zachodzi, tym lepiej, to co tu przeczytalen zjezylo mi wlosy :motz:
Ps. metkat to ścierwo.
Wellbutrin 150
Sertalina 50mg
Pregabalina 300-0-300
Sulpiryd 200
Hydroxyzyna 0-0-50
Piszesz ze 40min.to minimum - a wiec po 40min.w temp.pokojowej byly klaczki a na gorze zolty plyn. Oczyw.filtracja. Podalem i.v. - i dupa! Dzialanie slabe (4miesiace biore) - mniejsze (fakt, troche poszlo poza zyle) niz po metodzie na cieplo . I brak pobudzenia (moze efedryny-ktora zdajsie przeszla w metkat?) - tego mi brak, i kopa (wiem ze trucizna).
Bylo slabo :-( Czemu?
Ale chyba to delikatne poprawienie nastroju Acatarem trwalo dluzej niz zwykle metodą na cieplo.
W moich aptekach Apselan co uzywam do metody na cieplo - 6zl, a Acatar 14zl :-(
Ktos potwierdza powyzsza metode Satifa?
Ktos zna dzialajaca metode na zimno do Apselanu?
Wellbutrin 150
Sertalina 50mg
Pregabalina 300-0-300
Sulpiryd 200
Hydroxyzyna 0-0-50
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/168-123636.jpg)
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić
„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jelitko.jpg)
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego
Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/robert-rutkowski00.jpg)
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu
Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.