- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Jest sens mixu tramadolu z kwetiapiną? Nasili to sedacje i zmniejszy stymulacje? Na codzień biorę 50-100mg kwet. Mam pod ręką tramadol i zastanawiam się nad mozliwymi efektami/zagrożeniami. Coś o tym wiecie?
Przeniesiono do działu Miksy — CATCHaFALL
I thought I was someone else, someone good
T:0 90mg DXM + 0.3 browarka 4.5%
T+1h 2mg klona
T+1.5h hydroksyzyna + 450mg kody
Wzialem jeszcze porzadnego łyka greenout;)
Robi sie milo
A co u was wariaty?
Jak z łączeniem mianseryny z grzybami?? Biore absurdalnie smieszna dawkę 2,5mg lerivonu jak lekarz kazał, a w sobote (06.08) bede brać po raz pierwszy grzybki i lekkie obawy czy nic się nie stanie?
Nie biorę na razie od dwóch dni tego lerivonu, ale skutki odstwienia są coś mocne albo sobie wkręcam i nie wiem czy nie wrócić do brania o ile to bezpieczne
+ dodatkowo odstawienie sertraliny która biore po setce dziennie (ale to już znane skutki, bo często ja odstawiam więc problemu nie ma)
Fuzja - 909
Dobra, żyje, trip byl i zero efektów na zdrowiu oprócz nudności chwilowych od samego jedzenia grzybow. Ogółem nie odczuwałam tez zeby lek blokowal grzybki tbh
Przeniesiono do Apteka - miksy - 909
Prega, MPH brane na stałe, więc nie wywalają z butów
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
Przeniesiono do Apteka - miksy - 909
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.