- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
30 kwietnia 2022london5 pisze: Ciekawi mnie miks Aviomarinu z cipaczem.
Sam się boję...
Jest sens mixu tramadolu z kwetiapiną? Nasili to sedacje i zmniejszy stymulacje? Na codzień biorę 50-100mg kwet. Mam pod ręką tramadol i zastanawiam się nad mozliwymi efektami/zagrożeniami. Coś o tym wiecie?
Przeniesiono do działu Miksy — CATCHaFALL
I thought I was someone else, someone good
T:0 90mg DXM + 0.3 browarka 4.5%
T+1h 2mg klona
T+1.5h hydroksyzyna + 450mg kody
Wzialem jeszcze porzadnego łyka greenout;)
Robi sie milo
A co u was wariaty?
Jak z łączeniem mianseryny z grzybami?? Biore absurdalnie smieszna dawkę 2,5mg lerivonu jak lekarz kazał, a w sobote (06.08) bede brać po raz pierwszy grzybki i lekkie obawy czy nic się nie stanie?
Nie biorę na razie od dwóch dni tego lerivonu, ale skutki odstwienia są coś mocne albo sobie wkręcam i nie wiem czy nie wrócić do brania o ile to bezpieczne
+ dodatkowo odstawienie sertraliny która biore po setce dziennie (ale to już znane skutki, bo często ja odstawiam więc problemu nie ma)
Fuzja - 909
Dobra, żyje, trip byl i zero efektów na zdrowiu oprócz nudności chwilowych od samego jedzenia grzybow. Ogółem nie odczuwałam tez zeby lek blokowal grzybki tbh
Przeniesiono do Apteka - miksy - 909
Prega, MPH brane na stałe, więc nie wywalają z butów
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.
Były adwokat wśród podejrzanych o handel tabletkami do produkcji metamfetaminy
Wśród 36 podejrzanych o handel tabletkami z których można wyprodukować metamfetaminę są prawnicy i farmaceuci. Zarzuty kierowania grupą przestępczą ma były ostrowski adwokat Michał D. Śledztwo w tej sprawie trwa ponad 4 lata i nie zakończyło się jeszcze, bo - jak tłumaczą śledczy - jest skomplikowane.
Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA
W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.