- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Jest sens mixu tramadolu z kwetiapiną? Nasili to sedacje i zmniejszy stymulacje? Na codzień biorę 50-100mg kwet. Mam pod ręką tramadol i zastanawiam się nad mozliwymi efektami/zagrożeniami. Coś o tym wiecie?
Przeniesiono do działu Miksy — CATCHaFALL
I thought I was someone else, someone good
T:0 90mg DXM + 0.3 browarka 4.5%
T+1h 2mg klona
T+1.5h hydroksyzyna + 450mg kody
Wzialem jeszcze porzadnego łyka greenout;)
Robi sie milo
A co u was wariaty?
Jak z łączeniem mianseryny z grzybami?? Biore absurdalnie smieszna dawkę 2,5mg lerivonu jak lekarz kazał, a w sobote (06.08) bede brać po raz pierwszy grzybki i lekkie obawy czy nic się nie stanie?
Nie biorę na razie od dwóch dni tego lerivonu, ale skutki odstwienia są coś mocne albo sobie wkręcam i nie wiem czy nie wrócić do brania o ile to bezpieczne
+ dodatkowo odstawienie sertraliny która biore po setce dziennie (ale to już znane skutki, bo często ja odstawiam więc problemu nie ma)
Fuzja - 909
Dobra, żyje, trip byl i zero efektów na zdrowiu oprócz nudności chwilowych od samego jedzenia grzybow. Ogółem nie odczuwałam tez zeby lek blokowal grzybki tbh
Przeniesiono do Apteka - miksy - 909
Prega, MPH brane na stałe, więc nie wywalają z butów
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
Przeniesiono do Apteka - miksy - 909
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.