- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Niedawno udało mi się jej sprobować - była już noc jakoś po północy, na nogach byłem już jakieś 36h po snie trwającym ok 3-4h wspomagjąc się nieduzą ilością fety, bo miałem bardziej wyczerpujący okres na studiach. Postanowiłem z kolezanką przywalić 3 tabsy po 150mg pregaby i po ok 1h, może dłużej ładowania weszła bania:
uczucie sztucznego upicia się, umysł trzeźwy, ale brak równowagi, przyjemne uczucie rozpływania się, wizuale (np. postacie jak z mgły, trochę jakby "energia" spływająca z sufitu (takie kolorowe poszlaki), wrażenie wizualne, jakby cienka tafla wody pokrywała wszystko i ciągle płynęła. Trochę przybiło nas to do łóżka ale jednocześnie znacznie poprawił się humor, zrobiło gadane i można było iść na spokojnie do ludzi.
Po czasie ok 2h może dorzuciliśmy jeszcze po tabsie, ale nie odczułem różnicy, a po czasie zebrało mi się na wymioty i w dość nieprzyjemny sposób wyczyściłem prawie pusty żołądek wydająć przeraźliwe dźwieki. Nie trwało to długo, bo może kilka minut i szybkośc zapomniałem o tej sprawie, ale wspomnieć o tym należy.
Jednak przez cały ten trip towarzyszyło mi poczucie niedosycenia, wrażenie, że warto byłoby to z czymś wymieszać, ale kompletnie nie mam pomysłu z czym. Ktoś to brał? Mieszał? Ma jakies pomysły? Na ten moment mam dostęp do: zielone, emki, feta, grzybki, LSD, alpry, xanax i oczywiście alko.
Dodam, że ze względu na doca, który widzi we mnie tylko pieniądz i nie stara się o pomoc w zejściach, musze sam schodzić z dawki. Byly to końskie dawki, clon 6mg dziennie, zejścia na inne benzo w poszukiwaniu czegoś co mnie zadowoli, aż postanowiłem w końcu zrezygnować z tego kompletnie.
Latałem już na alprze, clonach, lorze oraz bromku, kończąc na rolkach o które sam poprosiłem żeby wyjść z tego gowna.
- Dawka rolki 5mg wyglada następująco:
0-0-1
- Prega, której używam ze względu na zniesienie lęków:
300-300-150
(Wiem, ze przewyższa to dawkę lecznicza, lecz z tygodnia zmniejszam o 150, stosuje ją dopiero od 2 tygodni, początkowo wieczorowa dawka była w ilości 300)
Moje przeszłe życie przez 3 lata było przepełnione mj jak i mefą w dość dużych ilościach przez co moje receptory chyba wyskoczyły na druga stronę.
- Mirta w ilości 30mg wieczorem przed snem od tygodnia (działa fajnie aktywizująco i nie narzekam ze „nic mi się nie chce” w czasie dnia.
Ze względu na zaniki pamięci i brak koncentracji zaopatrzyłem się w:
- Ashwagande 600 (1x rano)
- Magnez w ilości 1000mg (1x rano)
- Biloba 1500 (1x rano)
Pytanie co mogę dodatkowo dodać lub odjąć z tego całego pakietu?
Jeśli zamieściłem post w złym dziale, proszę o przeniesie i pomoc
przeniesiono do odpowiedniego tematu - WRB
Aha i myślę że dawkowanie tego będzie 60mg sulpi, 100 benzy 2x dziennie 1-1-0. Choć 200 mg benzy trochę przeraża jeśli chodzi o sen... Może jednak zrobię 1:1?
W zasadzie to będę miał jeszcze mysimbę czyli bupropion 90mg + naltrekson 8mg. Jakby taką dorzucić do gara to jest potencjał na party pill hahaha
Przeniesiono z tematu "Sulpiryd - miksy" na życzenie użytkownika jogurt #czeslaw
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
27 stycznia 2022Alfajungenbbl pisze: Ktoś to brał? Mieszał? Ma jakies pomysły? Na ten moment mam dostęp do: zielone, emki, feta, grzybki, LSD, alpry, xanax i oczywiście alko.
Z ziołem łączy się całkiem przyjemnie. Czułem się bardziej zrelaksowany niż po samym jaraniu a jednocześnie nie byłem senny i aktywnie spędzałem czas. Dodaje to też taką ciekawą lekko dysocjacyjną nutkę do palenia.
Z fetą jak i innymi stymulantami prega bardzo dobrze się dopełnia. Fantastyczne połączenie zarówno do pracy jak i aktywnego wypoczynku. Motywacja jest niesamowita a prega trochę tłumi uboki stymulantów takie jak niepokój czy drżenie rąk.
U mnie prega trochę tłumiła euforię po emce ale czytałem, że u niektórych takie połączenie się sprawdza i wręcz ją potęguje.
Miksu z alkoholem nie polecam. alko usypia i tylko redukuje pregabalinową euforię nie wnosząc kompletnie nic ciekawego w zamian.
Miks z benzo może być przyjemny ale radzę uważać na dawkowanie bo substancje bardzo mocno się wzajemne potęgują. Po mieszance na prawdę małych ilości aplrazolamu i pregabaliny zaczynałem zasypiać na siedząco i bełkotać jakieś bzdury do osób których nie było ze mną w mieszkaniu.
I thought I was someone else, someone good
difenhydramina kiedyś mnie z ziołem w fajny stan wprowadziła. Jest w sumie deliriantem więc może jest jakiś tam mały potencjał na wzmocnienie zioła ma
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.