Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1587 / 11 / 0
Nie mogłam znaleźć takiego tematu, co mnie dziwi... Ogólnie chciałabym, żeby był to temat dla osób, które biorą różne leki i chcą się dowiedzieć, jak spożywanie substancji psychoaktywnych może wpłynąć na terapię.

Ja teraz będę brać antybiotyk amoksiklav, który zawiera amoxicillinum i acidum clavulanicum oraz lek Flumycon , który zawiera flukonazol. Co o tym sądzicie?
rchiro the best
  • 408 / 3 / 0
Stronka, która może (choć nie musi) pokazać interakcję zachodzące między wybranymi lekami:
http://www.bil.aptek.pl/servlet/interakcje/int_start
Uwaga! Użytkownik FrozenSynapse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1587 / 11 / 0
Ale mi chodziło o interakcje między lekami z apteki, a substancjami psychoaktywnymi.

Myślicie, że mała ilość DOx nic mi nie zrobi?
rchiro the best
  • 408 / 3 / 0
A, zasugerowałem się nazwą tematu.
Teoretycznie po takim mixie nie powinno wystąpić nic złego, jednak nikt Ci nie da jednoznacznej odpowiedzi bo to słabo poznany teren i można co najwyżej przypuszczać.

ALSO, branie psychodelików (i czegokolwiek innego) będąc chorym (osłabiony organizm) nie jest dobrym pomysłem. Odpowiedz sobie na pytanie, czy ważniejsze jest dla Ciebie zdrowie czy kolorowy trip z misiami w roli głownej. Plejadianie nie uciekną, bez obaw ;)
Uwaga! Użytkownik FrozenSynapse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Napis apteka i ten krzyż bądź wąż prześladują mnie od 5 lat. Zaczęło się niewinnie od kodeiny i DXM. Potem wpadlem w sidla morfiny, heroiny, fentanylu i szerokiemu gronu benzodiazepin. Oczywiscie to co bralem nie pochodzilo z apteki (no moze w pewnym sensie morfina ktora przerabialem na diacetylomorfine/6MAM) i fent oraz lewe bibuly na benzo. 6 wizyt na toksykologi, 3 detoksy, jeden osrodek i w koncu sie otrząsłem. Kraków, ul. św Katarzyny 3 (punkt monarowski). Terapia indywidualna, po konsultacji z lekarzem psychiatrii terapia substytucyjna buprenorfina 3.2mg na dzien, amitryptylina oraz lorafen przez 2 miesiace po 1mg na dzien. Minelo 14 miesiecy. Przez ten okres moze 9 wpadek z morfina, dwie z helem. Niestety z benzo nie tak latwo. Non stop klony, rolki, lorafen, zomiren na lewe recki badz wykupione za grosze od meneli. Bunondol tabletki podjezykowe. Dla mnie bunondol tabletki do podania dozylnego. Niestety, ale apteka i miksowanie bupry z roznymi benzo to dla mnie codzienna rutyna.
  • 151 / / 0
Jezeli powstal specjalny wątek do tego typu pytań to zadam tutaj ponownie swoje z innego działu: "Moja dziewczyna chce sprobowac pierwszy raz AcO lub HO-MET'a, problem jest w tym ze przyjmuje ona sporo lekow, w tym sterydy(Metypred obecnie 6mg - dawka zmienna), leki na alergie(atarax,aerius), leki na niedoczynnosc tarczycy(euthyrox 75mg) i tabsy antykoncepcyjne(naraya). Wystepuje pomiedzy tym jakas niebezpieczna interakcja?
pozdro
  • 35 / / 0
Mam na stanie:
klon (który jest już że tak powiem w tyłku) (8mg) + alco (nalewka 20-25%) 2 kieliszki
Gynalgin (dopochwowy) - metronidazol 0,10g, chlorchinaldin 0,10
flunarizinum
myloastan (tetrazepam) 50mg
zyrtec
triticco
tribux
macmirror complex (dopochwowe) nifuratelu + nystatynum) - łącznie 500mg
myopam (tetrazepan) 50mg
effortil (krople do ustne) 7,5mg/1g
alertic loratadinum - na oko 2-3mg
asentra sertalinum - 50mg
Coś dziwnego (nie mam opakowania) diclorato uno diclofenacium natricum 150mg
Thiocodin koda 15mg
Majamil 50mg (ale mam ostatnią tabletkę)
butapirazol (phenylbutazonum) czopki doodbytnicze 250mg
sulfacetamidum 10% (krople do oczu)
dicortineff (NEOMYCINUM + Gramicdinum + flufrocortisoni ascetas) krople do oczu 2,5mg + 0,025 + 1mg/ml
isoptin (varapamili hydrochoridum) 120mg
gynalgin (dopochwowe) - chlorochinaldin 0,10mg, metrinidazol
myolastan
no i oczywiście środek Sesja, deprim, nospa

Nie pytajcie po co (mam powody)
mam 22 lata ok 80gg

(jeśli zdublowałem jakiś środek to sory symbol flagi kanady właśnie zaczął działaś)

Dzięki i oczekuje odp

NIE oczekuje cudów - muszę zapomnieć o czymś (jeśli się uda jakieś halucynacje wywołać to świetnie :))
Tolerancja: 2mg klonów niby dobrze ale mogłoby być lepiej

Dodam że siedzę sam

Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/post1408374. ... z2aUuY3jAc
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2013 przez Evan Kimb, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 258 / 2 / 0
Słuchajcie, co można by było połączyć z kodeiną (jest na stanie 75mg - na chwilę obecną)
czymś z domowej apteki można to urozmaicić?

Dziękować
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 1615 / 28 / 0
Z taką ilością kodeiny to nic się nie wykombinuje. Z gówna bata nie ukręcisz.
  • 188 / 5 / 0
Bardzo wyraźne sny uzyskamy również po:
cytyzynie (zwykłe tabletki na rzucenie palenia - Tabex, Desmoxan)
sulpirydzie
melatoninie
wenlafaxynie..
mianserynie..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.