Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
1. Robic cos dla siebie, odmowic wszelkie spotkania( dziewczyna, koledzy)
2. Spacerkiem powoli wybrac sie do sklepu
3. Podejsc do polki z napojami alkocholowymi
4. Wziasc sobie tak z dwa piwka (osobiscie nic innego nie wchodzi mi na zwale niz redds, ale za to wchodzi jak soczek)
5. Zaplacic za wybrany przez siebie napoj
6. I spowrotem spacerkiem do domku.
Gdy juz sie znajdziemy w domku znalesc tabletki na bol glowy( chyba kazdy wie dlaczego)
Lyknac 2-3 tabsy na bol glowy(osobiscie biore nurofen no chyba ze nie ma to do gozdzikowej dzwonie)
Wlaczyc swoja ulubiona muzyka i na miekkim full chilloucie relaks.
Osobiscie wszystkie punkty sam wypelniam tylko zamiast relaks to dwie rolki dwa browarki, sen a rano jak nowo narodzony :D
Ogolnie da sie zyc ze zwala tylko po czasie (nawet tego samego dnia) czlowiek jest gorzej przeorany psychicznie niz rolki sadzacy ziemniaki przez dwa dni.
Mam czasami tak na zwale ze gdy jestem kolo jakiegos znajomego mam wrazenie ze on poprostu "zadaje sie ze mna" po to aby wykorzystywac mnie, kupowac piwo, pofukac itp itd.
Dlatego wtedy ja nie spotykam sie ze znajomymi a przynajmnie z kumplami.
No chyba ze sie zaczyna rok szkolny to juz troche wiekszy hardcore ;]
Nie raz nie dwa przesiedzialem zwale w szkole i sadze ze gorzej nie moze byc niz siedzenie w lawce nie wiedzac co nauczycielka sepleni.
Co do szkoly to moge malo poradzic. Osobiscie robilem czlowieka mega wpatrzonego w ksiazke,podpierajac reka glowe i zaslaniajac dlonia oczy, czasami tak sobie drzemalem. :D
White power with me
wtedy do szczescia potrzeba mi jest tylko Dobrej Lajtowej nuty i kilku zimnych ZIMNYCH bez wzgledu na pore roku browarkow /ewentualnie jak mi zle to herbatka z pradem :-) (w wodka-50) . Oczywiscie niemozna wiecznie chodzic sobie tyle zeby chodzic, wiec wtedy-po piwkach/tudzież herbatce jezeli w miare dobrze sie czuje (to zwykle pod wieczor/popoludniem) siegam po telefon i zamawiam zarełko :-) allbo...zawsze mozna sie pokusic o przyszykowanie sobie czegos w domku , np jakas zupka (ogokowa z jakims mięskiem będzie mniam :-p ) ale to dosyc czasochłonne wiec zwykle ta pierwsza opcja (chyba ze u Mamy), dobry film, zasiadamy sobie i ogladamy az nam sie znudzi i poczujemy ze sen to jest to o czym w tej chwili marzy kazde dziecko. To opcja na dzien wolny od pracy itym podobnych spraw jakim jest np niedziela.
Na tygodniu jezeli wiadomo jest ze bedzie praca raczej z rana pije herbatke dobrze poslodzona, do tego cytrynka-tak z pol aby jakos dojsc do siebie i do tego ida na sile jakies kanapki delikatnie, typu chlebek maselko i jakis plasterek wedliny po czym gdy juz troche cos tam sobie zjem (za jakas godzinke)do gry wchodzi Ona i stawia na nogi. nie trzeba duzo, ale juz inny nastroj i nadajemy sie do zycia. ogolnie nie uznaje zadnych lekow typu "na bol glowy" czy tam cos, wiec wszystko idzie na naturce ewentualnym malym szczurku i gotowe. wsjo. pozdr ;-)
Dlatego browar (dobre źródło elektrolitów) lepiej zastąpić szklanką wysokomineralizowanej wody mineralnej, w razie późniejszych potrzeb uzupełniać płyny izotonikami.
Zdovit Litorsal -> [ external image ]
Nawadniające, zawierają glukozę, potas, sód i małą dawkę wit. c, czyli minerały które uciekają z nas przez działanie amph .
Powiem szczerze że gdy tak sobie popijam wodę z taką tablętą musującą w trakcie a i szczególnie gdy już schodzi faza a wchodzi zwałka, to mam o wiele mniejsze i lżejsze zjazdy.
Na mnie działa, oczywiście nie jest to równoznaczne ze zlikwidowaniem zjazdu, lecz jego zmniejszenie.
" Po przedawkowaniu eliminacja amfetaminy przez organizm jest tym gwaltowniejsza, im bardziej kwasny ma odczyn mocz. W szpitalach taki efekt uzyskuje sie przez podanie chlorku amonowego; jeżeli pomoc medyczna jest niedostępna, ten sam rezultat można osiągnać, podąjac duże ilości witaminy C. "
Kejbi pisze:przyjebać ze 4 tabletki witaminy C o zawartości 500mg kazda = 4 g kwasu askorbinoweho
4* 500mg= 2g :finger:
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.