Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
prawdopodobnie przez Twoje porytko, każdy z kolei z otoczenia oddaję na Ciebie ciepły mocz, daj se spokój i odpocznij
08 grudnia 2022DelicSajko pisze: Ja jak waliłem to przez całą fazę owoce - banany, mandarynki i czasem jabłka. Do tego magnez i witamina c.
Na koniec szejk z w/w + często mrożone owoce do tego. Po takim cudzie czuć w całym ciele jak wraca życie.
Ewentualnie zupa jarzynowa, zajebiście jak czuć to w żołądku+ ciepło się rozchodzi po ciele.
Herbata rumiankowa spoko, do tego sok z cytryny i mięta.
Kumpel mój nigdy nic nie wcina i potem ledwo żyje, u mnie zwały zawsze umiarkowane, chyba że pity alkohol to wtedy słabo bardzo jest.
Ile madopru brać? Przed, po, w trakcie, czy wszystko na raz? I jak to zrobić, aby mnie nie zabiło bo nie wiem na ile mocniejsze jest to od zwykłej l-dopy i czy mnie do zawało serca albo padaczki nie doprowadzi.
Dodam, że ja grzecznie nie dorzucam, biorę raz i nigdy nie powyżej 100mg amfetaminy netto. Wiem, że to nie dużo i bez dorzucania jakichś zjazdów nie ma wielkich, ale podatny na nie jestem, a nie mam czasu, żeby sobie zrobić day-off od wysiłku intelektualnego, cały czas muszę być w formie.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Bardzie bym ci polecał kwetiapinę na spanie i 200mg sulpirydu na rano.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.