Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / 2 / 0
@trzykrotnie
- Krajó wka
- fu ter
- wła dek
- an eta
- ba ba
- łupież szatana
I wiele innych nazewnictw jest używanych do określenia fet ki, w zależności od regionów (wojewodztw)
My mówiliśmy na to łupa z kolei 😀

Scalono — CAF

@WujekMorda

Wiesz co , dostawcy z mojego miasta gonią mnóstwo takich specyfików Pod nazwami starych szanowanych narkołyków, gdy podważysz produkt to w chuju mają bo dla nich każdy kr yształ to mef ka czy śnieżne błyszczące klopsy to koko jambo.
A jak słyszę kogoś że jego to wł adek nie klepie ma tolerke i wogole to milczę, pokolenie nie koniecznie młodsze ale później zaczynające przygodę z takimi rzeczami nie doświadczy tych sporych dobrodziejstw, uciech , zmian percepcji i nastroju wplatanych w błogość na ha ju.
Myślę że tamten dawny JA gdy dostałby takie futro to bym zapewne wyrzucił z tekstem co to za gówno, obecnie ludzie się zachwycają podobnymi specyfikami i ćpieją takie efedryny z nastawieniem że to futer i koniec. Jakbym zaczął od dzisiaj przygodę z dragami to bym się prędzej porzygał niż zakochał.
  • 3455 / 563 / 2
Dokładnie teraz każdy biały proszek to amfetamina, a kryształ to mef, no szkoda, że ludzie nie wiedzą, co wciągają tak naprawdę łatwo jest zrobić sobie kuku.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Zajebane przed wczoraj 14h na meth, krótko porównując do innych asów tutaj ale to wystarczyło żeby zobaczyć jak to ryje banie. Nigdy więcej.
  • 2392 / 663 / 0
@Majestasleprosus Wcale nie ryje jak się odpowiednio wstrzelisz z dawką i jesz raje o odpowiednich odstępach czasowych +jak masz prawdziwe i naprawdę dobre piko jest wspaniale - Wg mnie jest to jedna z najlepszych faz jakie istnieją, nadaje się zarówno do kanapowego wieczoru jak i konkretnego tripa zwięczonego baletami koks wg mnie to jest przereklamowany nie warty takich kosmicznych pieniędzy temat w porównaniu z dobrą metaamfetaminą. Inna sprawa że bardzo łatwo jest wziąć o kapkę za dużo a w konsekwencji przestrzelić. Z tym nie jest tak jak z fetą że jak wezmiesz za dużo czeka Cię ciężki do ogarnięcia wystrzał. W przypadku nieumiejętnego zastosowania mety po prostu robi się nieprzyjemna, ciężka do ogarnięcia faza którą ciężko jest "naprawić" lub czymś zbić..,. Wtedy się motasz 14h jak napisałeś na chujowym nieogarze. Poza tym substancja ta nie nadaje się dowalenia ciągów. 24h to jest max bo potem mózg nie wytrzymuje i nawet przy odpowiednim zachowaniu zasad bhp i tak robi się ciężko.
19 lutego 2024Wildboar29 pisze:

@WujekMorda

Wiesz co , dostawcy z mojego miasta gonią mnóstwo takich specyfików Pod nazwami starych szanowanych narkołyków, gdy podważysz produkt to w chuju mają bo dla nich każdy kryształ to mefka czy śnieżne błyszczące klopsy to koko jambo.
A jak słyszę kogoś że jego to władek nie klepie ma tolerke i wogole to milczę, pokolenie nie koniecznie młodsze ale później zaczynające przygodę z takimi rzeczami nie doświadczy tych sporych dobrodziejstw, uciech , zmian percepcji i nastroju wplatanych w błogość na haju.
Myślę że tamten dawny JA gdy dostałby takie futro to bym zapewne wyrzucił z tekstem co to za gówno, obecnie ludzie się zachwycają podobnymi specyfikami i ćpieją takie efedryny z nastawieniem że to futer i koniec. Jakbym zaczął od dzisiaj przygodę z dragami to bym się prędzej porzygał niż zakochał.

Powiem tak. Jak masz dobre dojścia to se ogarniesz dobre i wystrzeliwujące pod sufit Fufu. Co do Beta/Ketonów są zajebiste na swój sposób ale zamiast płacić osiedlowym cwaniakom którzy gonią to wszystko po nazwą kodową "kryształ" i nigdy nie wiesz co dostajesz lepiej jest sobie po prostu odpalić sklep Rc z zagraniczną domeną, sypnąć bitcoinem i sobie po prostu zamówić z 5tke mefedronu, 3mmc czy tam 3cmc. Wtedy przynajmniej dostajemy więcej za mniej a i mamy pewność że towar jest legitny. Pozdro
  • 499 / 149 / 0
19 lutego 2024Mefistofeles1945 pisze:
Dokładnie teraz każdy biały proszek to amfetamina, a kryształ to mef, no szkoda, że ludzie nie wiedzą, co wciągają tak naprawdę łatwo jest zrobić sobie kuku.
Problem w tym, że wielu osób nie obchodzi co biorą. Jak kiedyś kupiłem fete na spróbowanie i stwierdziłem że to nie moja bajka to trochę ponad grama oddałem koledze, potem wyszliśmy i jak wracaliśmy na noc to zgarnął kilku swoich znajomych żeby się tym podzielić. Jak on jeszcze jest ogarnięty tak jeden z tych znajomych jak już trzymał talerz i banknot to z ciekawości tylko zapytał się co to, choć jakby nie widział to i tak by wziął. Potem nie pamiętam czy to z nim czy z innym jak rozmawiałem to substancje które przyjmował wymieniał po kolorach proszku a nie nazwach substancji.

Wnioski są dwa, pierwszy to to że jak człowiek nie wymaga wiedzy co bierze to po co diler ma się wysilać, wiadomo zdarzają się i wałki jak ktoś chce kupić jedno, a ktoś mu drugie sprzeda, ale jednak bardziej myślę, że to w głównej mierze wina konsumentów że za mało wymagają.

Drugi wniosek, to jak ktoś Ci oferuje nocleg to odwdzięczenie się stymulantami jest słabym pomysłem, bo ciężko może być zasnąć przy nafuranej grupie ludzi.
  • 161 / 14 / 0
Ostatnio mam za dużo wolnego czasu i chce jego część spożytkować na wyjaśnianie sprzedawców amfetamin na telegramie.
Czy ktoś może mi powiedzieć:
1. ile powinien ważyć litr płynnej amfetaminy?
2. ile pełnowartościowego produktu powinno wyjść z litra?
2. amfetamina w postaci freebase to może być tylko olej? czy woda również? są sprzedawcy, którzy mają w ofercie olej i wodę i twierdzą, że wychodzi z tego amfetamina o innych profilach działania.
3. czy sprzedawcy są wstanie rozcieńczać te oleje i wody, czy raczej taka ingerencja będzie widoczna lub nawet niemożliwa?
4. prawidłowo do otrzymania amfetaminy z postaci freebase wystarczy dodać jedynie kwas i to już kończy reakcję?
5. warto ich pytać z jakiej syntezy pochodzi ich olej/woda?
6. ile kawasu należało by dodać do prawidłowej wolnej zasady amfetaminy?
7. w jakich postaciach jest dostępna gotowa amfetamina? Napewno siarczan, wydaje mi się, że też fosforan i chlorek, ale tych dwóch nie ejstem pewien.

Nie znam się na chemii, ale wiem, że oni też się nie znają, a tylko walą farmazon w większości. Trzeba wyjaśnić sebków. WOLNA amfetamina!!!

Edit:
Kilkukrotnie już u różnych sprzedawców widziałem, że według nich trzeba zrobić coś z alkoholem, potem kwasem i dodać kofeinę.
Możliwe jest, że "woda" jest mieszaniną wolnej zasady i chlorku sodu(?)? To już nam daje, że w ich wodzie jest mniej niż deklarowana ilość amfetaminy, która na dodatek trzeba samemu rozdzielić. Potem do rozdzielonej zasady mam dodać kwas i wychodzi na to, że chyba uzupełnić sobie straty kofeiną.
Widziałem oferty w których sprzedawca twierdzi, że z litra otrzymujemy 4kg pełnowartościowego produktu.

Niech giną ci ściemniacze.
BREJKOR SZMATO !
  • 98 / 2 / 0
Po około 20h na fecie od kogos innego mam przestymulowanie to znaczy że nie mogę brać więcej bo już działanie jest słabsze niż na początku, nie takie euforyczne.Czy to oznacza kiepską fetę? Ale ma zapach i tlusta gruda.
Kiedyś miałam futro i było mocniejsze, bardziej euforyczne.
  • 2227 / 281 / 0
20 lutego 2024skacowanazocha pisze:
Ostatnio mam za dużo wolnego czasu i chce jego część spożytkować na wyjaśnianie sprzedawców amfetamin na telegramie.
Czy ktoś może mi powiedzieć:
1. ile powinien ważyć litr płynnej amfetaminy?
2. ile pełnowartościowego produktu powinno wyjść z litra?
2. amfetamina w postaci freebase to może być tylko olej? czy woda również? są sprzedawcy, którzy mają w ofercie olej i wodę i twierdzą, że wychodzi z tego amfetamina o innych profilach działania.
3. czy sprzedawcy są wstanie rozcieńczać te oleje i wody, czy raczej taka ingerencja będzie widoczna lub nawet niemożliwa?
4. prawidłowo do otrzymania amfetaminy z postaci freebase wystarczy dodać jedynie kwas i to już kończy reakcję?
5. warto ich pytać z jakiej syntezy pochodzi ich olej/woda?
6. ile kawasu należało by dodać do prawidłowej wolnej zasady amfetaminy?
7. w jakich postaciach jest dostępna gotowa amfetamina? Napewno siarczan, wydaje mi się, że też fosforan i chlorek, ale tych dwóch nie ejstem pewien.

Nie znam się na chemii, ale wiem, że oni też się nie znają, a tylko walą farmazon w większości. Trzeba wyjaśnić sebków. WOLNA amfetamina!!!

Edit:
Kilkukrotnie już u różnych sprzedawców widziałem, że według nich trzeba zrobić coś z alkoholem, potem kwasem i dodać kofeinę.
Możliwe jest, że "woda" jest mieszaniną wolnej zasady i chlorku sodu(?)? To już nam daje, że w ich wodzie jest mniej niż deklarowana ilość amfetaminy, która na dodatek trzeba samemu rozdzielić. Potem do rozdzielonej zasady mam dodać kwas i wychodzi na to, że chyba uzupełnić sobie straty kofeiną.
Widziałem oferty w których sprzedawca twierdzi, że z litra otrzymujemy 4kg pełnowartościowego produktu.

Niech giną ci ściemniacze.
Waga jest zależna od ph i od ph zależy ile amina wypije kwasu :)

Tak są wstanie zawyżyć ph np
Ługiem sodowym

Tak watro pytać ponieważ jeśli zadasz odpowiednio pytanie to wyłapiesz scamera
  • 98 / 2 / 0
Czy przestymulowanie po fecie to norma? Przy zjeździe duże źrenice. Czy to jakaś kiepska feta? Tłusta gruda. Według mnie dobra feta powinna tak samo działać za każdym razem Czy mylę się? I bez szerokich źrenic:/ nie wiem
  • 2227 / 281 / 0
Dopamina + nor = szerokie źrenice wszystko jest ok
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.