Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 555 / 2
Tak. To jest meta. W sumie to są dwa rodzaje: jedna jest się ostro pośmiganym typowa mocna feta, a druga też różowa to bardziej meta jak feta, typowe ciepełko w ciele lekki spid i nastymulowanie z ciarami. Różowa jest jak najbardziej okay, fajny spid i stymulacja.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
06 maja 2022Kristoffer pisze:
spotkaliście się z takim wynalazkiem jak różowa amfetamina? może ktoś coś więcej powiedzieć na ten temat?
amfetamina nie została dobrze oczyszczona stąd kolor różowy. Spotkałem się, zazwyczaj była słabsza od tej w białym kolorze.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Zazwyczaj. Ja dwa trzy lata temu mialem różową i był kosior totalny mocna i klarowna.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 4 / 0
07 maja 2022serotoninowy pisze:
06 maja 2022Kristoffer pisze:
spotkaliście się z takim wynalazkiem jak różowa amfetamina? może ktoś coś więcej powiedzieć na ten temat?
amfetamina nie została dobrze oczyszczona stąd kolor różowy. Spotkałem się, zazwyczaj była słabsza od tej w białym kolorze.
jakie zanieczyszczenie może powodować kolor różowy?
  • 3455 / 555 / 2
Zapewne jakiegoś nieprzereagowanego detergentu itp jak Boga kocham nie zwracaj na to uwagi skup się na sniffowaniu, to że jest różowa to nie jest fcale jakoś strasznie źle.
  • 41 / 4 / 0
człowiekowi zawsze mimo przetestowania reagentem siedzi z tyłu ,że może to nie to i wykituje.
zawsze jak widzę coś typu
żółta/różową feta
czarne MDMA
żółta kokaina
to zawsze się trochę schizuje
  • 4 / / 0
Witam, Czy ktoś kojarzy tzw"zółty makaron" ?
  • 1121 / 153 / 0
Dokładnie, kolor fety nie jest jakiś bardzo ważny, ja spotkałem się wiele lat temu z różową to była słabsza, ale też zdarzało mi się walić żółtą to wypierdalała z kapci, w ogóle w chuj jebała benzyną xDD

@krystianss były nawet tutaj foty tego specyfiku.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 3455 / 555 / 2
08 maja 2022krystianss pisze:
Witam, Czy ktoś kojarzy tzw"zółty makaron" ?
Ja kojarze mocna fajna feta wywalała z kapci ostatnio kilka kilogramów tego specyfiku przejęli kryminalni był o niej artykuł w Internecie.

Różowa jest słabsza ale parę lat temu spotkałem się z różową co wypierdzielała z kapci nie ma reguły jeżeli chodzi o kolor.
  • 924 / 166 / 0
A kojarzycie fetę taką klejącą co można kulki było lepić? :D Ile to się męczyliśmy aby krechę z tego usypać :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).