Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 992 / 49 / 0
na zmnniejszenie cisniennia po spidzie mozna brac pixy - "Lek blokujący kanały wapniowe" i alfa blokery?
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 566 / 27 / 0
Scierwo praktycznie bez smaku(jedyne co to podczas sniffu czuć taki lekki aromat spidowy) w dużych grudkach, z czym to mogło być mieszane?
  • 566 / 27 / 0
Dzień po waleniu tego siedząc na ławce i paląc papierosa, patrząc na kiepa strasznie mi się tło rozmazywało(kostka brukowa) to od fukania mogło mi się zrobić?
  • 3245 / 617 / 0
Przy ciężkim niewyspaniu szeroko rozumiane halucynacja to normalka. Ja jak pracowałem na nockach w ochronie (takie bardziej skomplikowane stróżowanie) to nawet po kawie ruszał mi się obraz jak się w coś wpatrywałem dłużej. A kiedyś miałem takiego spida że normalnie miałem świadome halucynacje nad ranem, i słyszałem potwierdzenia tego samego od innych po tym samym sorcie.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Dzis po 48h bez snu poszedłem do toalety załatwić sie biegunke jak zawsze przy odwodnieniu ale czarny stolec? Co jest nie tak
  • 917 / 235 / 0
@up czarny stolec to od krwi,może Ci pękł wrzód na żołądku albo dwunastnicy,jeśli jeszcze miałeś mdłości do tego,aczkolwiek niekoniecznie.W każdym razie nic dobrego.
  • 9312 / 1809 / 2
24 sierpnia 2018Sylwek-PVP pisze:
Dzis po 48h bez snu poszedłem do toalety załatwić sie biegunke jak zawsze przy odwodnieniu ale czarny stolec? Co jest nie tak
A byly jakies bole?
J/w nic dobrego.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 9312 / 1809 / 2
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 112 / 18 / 0
SIemanko wszystkim, po 2 miesiącach załatwiłem sobie 17 g fety, inny sort niż był ostatnio, żółto rożowo-biały, grudy wilgotne, nie pasta, kreseczka 50 mg wywala na 1 godzine z euforią lekką, po godzinie schodzi i zostaje wyczesanie i pobudzenie, ale trzeba poprawiać co 2 albo 2.5 h bo robi po tym, bawie sie kreskami i dociągam po 25-30 mg co godzine jest spoko lepszy nastrój ale za chuja to juz nie ta feta co była kiedyś, pachnie identyko ale niestety niedosyt pozostaajem, chyba juz neurony przepalone i wiek robi swoje, hmm przerzucilbym sie na meth ale niema u mnie
  • 2874 / 298 / 0
23 sierpnia 2018Verbalhologram pisze:
Przy ciężkim niewyspaniu szeroko rozumiane halucynacja to normalka. Ja jak pracowałem na nockach w ochronie (takie bardziej skomplikowane stróżowanie) to nawet po kawie ruszał mi się obraz jak się w coś wpatrywałem dłużej. A kiedyś miałem takiego spida że normalnie miałem świadome halucynacje nad ranem, i słyszałem potwierdzenia tego samego od innych po tym samym sorcie.
Potwierdzam, normalka, u mnie gdzieś już w połowie 3 doby (60h) zaczynały się zaburzenia widzenia, po 72h to już całkiem i czasem omamy słuchowe, wizuale czasem lepsze niż po słabych kwasach itd. Norma. Ale to bardziej właśnie kwestia niewyspania i zmęczenia organizmu niż samej amfetaminy
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.