Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 474 / 10 / 0
panda pisze:
ktos mial zapasc po amfetaminie? w moim przypadku mdlenie, tetno ledwo wyczuwalne, serce niczym seria z ak47, ataki paniki po ocknieciu, zimno, dretwienie konczyn, spuchniete sine usta, kompletny nieogar.

taaaaaaaaa pare razy nawet :-D

jest sie czym chwalić co nie ghhahahahah xiksDeee
  • 311 / 4 / 0
Odnośnie tematu - jak przedawkujesz to poczujesz. Ja na szczęście tylko raz tak miałem - ze strachu zasnąłem ,bo myślałem ,że wyjebie mi serce z klatki piersiowej. Poza tym psychicznie objawia się przedawkowanie jako ostra psychoza, która wydaje Ci się jak najbardziej prawdziwa. Ale to chyba każdy przeszedł więc wie ocb :)
  • 24 / / 0
wszystko a temat ja od stymulantów zaczełem miec omamy shizy i psychozye taka fajna az w koncu głowa mi pekła i mysli poszły zbytnio do przodu takie echo wykurwiste żeczywiste ponetne i urocze niczym znicz e w grzmocie
  • 2 / / 0
browar444 pisze:
przypomniało mi się że to pozwała nie stracić przytomności i rzeczywiscie leżąc tak powli dochodziłem do siebie
Serio? Na jakiej zasadzie to działa?
Nie wiem jak z tym zimnem - pewnie chodzi o to żeby być rześkim, natomiast "nogi do góry" działają w taki sposób, że krew z kończyn szybciej spływa do serca oraz większa jej ilość wędruje do mózgu.

Przy szybko bijącym sercu bardzo często jest tak, że bije ono tak szybko, że pomiędzy dwoma skurczami nie zdąży się napełnić całkowicie - mało krwi przez to wędruje do mózgu, mamy mroczki, aż w końcu mdlejemy.
  • 311 / 4 / 0
Oszczędzajcie się.
  • 11 / / 0
Witam, ostatnio wziałem troche scierwa na pewno było chrzczone, zjadłem może 0,6 na 3 razy. Po zmierzeniu ciśnienia po jakis 10 godz mialem 149/102 i puls 174 i nie rowną pracę serca, w nocy mi piszczalo w uszach, cieżko było zebrać mysli, nie przespalem ani minuty. Czy to można nazwać przedawkowaniem?
  • 5774 / 1181 / 43
Wydaje mi się , że przedawkowanie fety przypomina przedawkowanie MDPV - czyli nic przyjemnego , a zjazd taki , że hoho
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8 / / 0
Czy są jakieś leki, które pomagają przy przedawkowaniu? Zwalniają troszkę pracę serca? Czy dobrym lekiem będzie Nitrolingual (0,8 mg- Kapseln)
  • 32 / 3 / 0
Relanium (diazepam) przy przedawkowaniu jest wręcz wskazany. Natomiast nie mam pojęcia co z takimi substancjami jak propranolol http://pl.wikipedia.org/wiki/Propranolol czy cynaryzyna http://pl.wikipedia.org/wiki/Cynaryzyna
Sądziłem, że powinny pomóc, ale gdzieś ostatnio wyczytałem, że to niebezpieczne połączenie (chodzi mi konkretnie o propranolol, bo o cynyrazynie nie znalazłem żadnych artykułów, mówiących o interakcji z amfetaminą - jednak patrząc na mechanizm działania widać, że działają odwrotnie).

Ah, wydaje mi się też, że prócz diazepamu dobra by była mała dawka kwasu acetylosalicylowego.
Uwaga! Użytkownik qard jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 16 / 0
Ludzie jeżeli ktoś przedawkowuje amfę, to na pewno się nie zastanawia "czy przedawkowałem?", wtedy w głowie jest tylko jedna myśl: "ja pierdole" , albo "kurwa...".
To jest takie uczucie, kiedy wciągasz, mija chwila, czasami nawet ta chwila nie zdąży minąć... czujesz zawroty głowy, lekkie zaćmienie (takie jak przy niedotlenieniu) i jeśli masz fart to położysz się, przeczekasz i będzie wszystko ok, jeśli nie masz farta, to to lekkie zaćmienie tak cię zaćmi że upadniesz (czyt. stracisz przytomność) prawdopodobnie dostaniesz konwulsji, oczy wywiną się do tyłu głowy, z ust potoczy się piana. Jeśli jesteś z kimś w miarę ogarniętym i w porę ktoś zadzwoni do przedstawicieli służby zdrowia to przyjadą i cię uratują (pod warunkiem że znajomi utrzymają cię przy życiu do czasu Ich przyjazdu).
Przedawkowanie amfetaminy jest tak wyraźnie odczuwalne i widoczne że nikt z was nie zadawałby tutaj tych pytań "czy to mogło być przedawkowanie?".
Normalnie tachykardia, podwyższony puls, ciśnienie, gorączka, psychozy, lęki i w chuj innych objawów które tutaj opisujecie to objawy występujące przy zjazdach. Przedawkowanie amfetaminy prawie zawsze prowadzi człowieka pod bramę hadesu, kilka innych czynników tylko decyduje o tym czy przestąpicie próg tej bramy, czy wrócicie do swojego ziemskiego ciałka.
Ryyyyyyyba!
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.