Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
To mój pierwszy post więc witam wszystkich.
Przejde od razu do rzeczy i opisze jak to u mnie wygladalo i z gory pytam dlaczego nie zadzialalo na mnie tak jak powinno.
Cel: nauka do matury.
Doświadczenia: ganja, alc, nikotyna.
Nie wiem dokladnie jaka dawke przyjalem ale chyba byla spora jak na pierwszy raz. Najpierw jedna kreska (ile to moze byc mniej wiecej mg?) Czekam na efekty ale ze po 15 minutach nie poczulem zadnych zmian to wciagnalem 2 kreske podobnej długości, czekam nastepne 15 minut i zaczyam sie martwic dlaczego to jeszcze nie zaczelo dzialac? trefny towar? kumpel ktory mi kminil mowil ze towar dobry bo sam probowal. po kilku minutach wcigam kolejna kreske tym razem troche mniejsza. i czekam kolejny kwadrans ale ze efektow dalej nie widze dochodze do wniosku ze moze mam slabo ukrwiony nos i dlatego nic sie do krwi nie dostalo i tylko fete zmarnowalem. szczegolnie ze wczesniej wciagalem tabake zeby przeczyscic nos i po niej tez niczego nie czulem (nikotyna powinna mnie troche pobudzic i poniesc na krotko poziom dopaminy, palac fajke doswiadczam tego stanu, wciagajac tabake nie wiem czemu ale tylko chce mi sie kichac). Jednoczesnie przypomnialo mi sie ze kiedys pierwszy raz palac ganje tez nie mialem zadnej fazy. (Dopiero za 4 razem palac bake mialem konkretna faze) doszedlem wtedy do wniosku ze moj mozg bronil sie przed dzialaniem thc i byc moze tereaz z afma jest podobnie. Ale trzymajc sie teorii ze mam "zły nos" postanowilem kolejna dawke wsypac pod jezyk i wetrzec w dziasla. tez tak zrobilem. byla to 4 kreska. (w sumie 4 kreski, ile to moze byc mg?) po 30 minutach od ostatniej dawki zaczałem zauwazac niektore efekty: brak erekcji, suchosc w ustach, duzo pilem i czesto sikalem (bialy mocz), podwyzszone cisnienie krwi, brak łaknienia. Ale brakowalo mi tego najwazniejszego efektu ktory chcialem osiagac. pobudznie psychomotoryczne. Słyszalem i czytalem ze po amfie wiele osob dostaje silnego kopa do nauki i zaczyna sie duzo uczyc, ja takze chcialem osiagnac ten stan bo o to wlasnie mi chodzilo. chcielem sie skupic na nauce, i nauczyc sie jak najwiecej. I rzeczywscie troche sie uczylem ale nie sadze zeby byla to zasluga amfy,nie czulem zadnego pobudzenia psychicznego i fizycznego. Wydawalo mi sie ze po fecie moje mysli beda bardziej klarwowne, moj mozg bedzie szybciej i lepiej funkcjonowal co pozwoli mi na wchłoniecie wiedzy, przeczytaniu kilku ksiazek i poprawienie prezentacji maturalnej( no wlasnie matura w tym roku a ja nic nie umiem i to z tego powodu wzialem fete). Czytalem kiedys ze mozg czlowieka potrafi byc genialny i ze w odpowiednim stanie umyslu mozna sobie przypomniec rozne zdarzenia z przeszlosci i ze cale nasze zycie i to wszystko czego sie nauczylismy (ale nie pamietamy) zostalo zapisane w podswiadomosci i ze pod wplywem odpowiednich srodkow(w odpowiednim stanie umsylu) jestesmy sobie w stanie to wszystko przypomniec i wykorzstac. Mam w zwiazku z tym co tutaj napiasalem kilka pytan:
1) Dlaczego moj orgaznim zachowal sie tak jak opisalem i zabraklo tego pobudzenia (odblokowania szarych komorek) psychicznego ktore mogloby mi dac kopa do nauki?
2) Jak duzo dawke moglem przyjac? I czy ta moja teoria z nosem moze byc prawdziwa? Czy wcieranie w dziasla w moim przypadku moze okazac sie bardziej korzystne? Czy jest to szkodliwe dla zębow?
3) Czy nastepnym razem high bedzie juz wygladal inaczej i osiagne ten stan ktory wystepuje po amfie?
4) Jak to u was bylo za pierwszym razeM? Byliscie w stanie euforii ? jak dlugo nie mogliscie spac?
Ja dodam tutaj ze ja przyjalem amfe o 11am a zasnalem dopiero o 5 rano i tylko na 2 godziny, obudzilem rano i psychicznie czulem sie dobrze(nie mialem zadnego dola) ale fizycznie bylem bradzo zmeczony ale mimo to nie moglem juz zasanac i nast. dnia usnalem dopiero o 23.
przepraszam z gory ze wszystkie bledy i ew. za zlamanie jakiegos ptk regulaminu. jak mi sie cos przypomni to bede edytowal post.
ps. czytalem na tym forum o efedrynie i wlasnie dzisiaj ja przyjalem. opisze to w innym poscie. jedno co moge napisac to to ze kompletnie to na mnie nie dziala. troche dziwnie sie czuje jestem troche wkuriowny ze to na mnie nie dziala i troche zdezorienotowany. Przyjalem mixa z piracetamem: 6 tabletek po 400mg + 10 tabletek tussipecta czyli (2400mg piracetamu + 150 mg efedryny).
Dziekuje wszystkim za przeczytanie tego posta do konca i prosze o rzeczowe odpowiedzi.
Pzdr.
Spinet
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2007 przez spinet, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Napisze tylko tyle, ze sadzac po tym co i jak napisales to wg. mnie ten spid podzialal, tylko moze nie jakos bardzo mocno.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
Po cholere tego tak duzo brałeś?! Z moich doswiadczeń to spid to kupa gówna, do nałuki się tylko nada jak się ciągle fura i fura i fura, bo to co wykujesz po zejściu tego gówna i tak przepada. Uczyłem się kiedys tak na poprawke z chemi - wszystkie ciężkie przykąłdy rozwalałęm, a jak przyszedł trzeźwy dzień egzaminu to gówno! Nawet najprostszego zadania nie zrobiłem. Amfetamina nie jest dobra do uczenia. Lepiej się uczyc bez tego. Moim zdaniem to tylko juz przeryter mózgi potrzebujatego kopa by coś wykuć, a wystarczy na jakis czas gandke odstawic i też będzei OK! Wiesz to też po pierwszych furaniach nie ma tak, jak po zielsko, czy po pixie, że pyk i jest bania. Trzeba się raczej wkrećać w to co się robi. Ja po pierwszym furaniu też nic nie czułem, jedynie to, że mi się lekko szło na balety. Tam dopiero pixa przyjełem i bania do rana :D Naprawdę ucz sie lepiej na trzeźwo, bez wsppomagaczy - niema dróg na skróty! Też przed maturą chcialem się pouczyć ze wszystkiego co było na polak pisemny i tez troche furałem. A właściwie to mało co czytałem i się na tym skupiałęm, bardziej chciało mi się grać i walic konia. Na pisemna poszedlem przefurany, gówno było za dobre i taka mi zrytą banię wkręciło, że tylko chciałem jak najszybciej z tamtąd wyjść, do tego pisałem z obcą klasa i w pierwszej ławce. Wszyscy siena mnei z komisji gapili i mi shize tylko nakręcali... Na trzeźwo napisałbym lepiej! Na ustny nic nie brałem i też ładnie poszło. Tak wiec moim zdaniem to Ci nic nie da, trzeba siepo porstu samemu zmoblizować, a nie liczyć na jakieś substancje. Powodzenia na maturze :)
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 213 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: syncro »
spinet pisze:
(Dopiero za 4 razem palac bake mialem konkretna faze) doszedlem wtedy do wniosku ze moj mozg bronil sie przed dzialaniem thc i byc moze tereaz z afma jest podobnie
OMG! Mózg się nie broni tylko uczy!
Uwaga! Użytkownik syncro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
spinet pisze:
po 30 minutach od ostatniej dawki zaczałem zauwazac niektore efekty: brak erekcji,
to Ty się uczyłeś czy konia waliłeś? ;-)
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
jst pisze:
spinet pisze:
po 30 minutach od ostatniej dawki zaczałem zauwazac niektore efekty: brak erekcji,
to Ty się uczyłeś czy konia waliłeś? ;-)
rozwaliło mnie to =P

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Andy »
no właśnie, coś mi podejrzany ten post jest, uczysz sie do matury, czy na chuja swego patrzysz ?
Uwaga! Użytkownik Andy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: spinet »
kurwa sprawdzalem tylko czy mi staje...
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
spinet nie spinaj sie tak bardzo...ciekawie sprawdzasz dzialanie ,,bialka,, :-D ^_^
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 440 / 4 / 0
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.